fbpx

Veel mensen ervaren chronische pijnklachten doordat zij niet goed ademen. Goed leren ademhalen is daarbij ook een van de effectiefste methodes om chronische pijnklachten op te lossen. Ontdek wat ademwerk en fascia release voor jou doet en lees gauw verder…

Ademen en fascia release

In de 3-daagse breathe better challenge ontdek je ademtechnieken en bewustzijnstechnieken die jou helpen om de ademhaling beter te laten stromen. Hierdoor ervaar je meer rust en ruimte in je lichaam en ben je ook je lichaam beter gaan voelen.  Wanneer je beter gaat ademen, ontvangt jouw lichaam meer zuurstof en gaat de fascia ook beter functioneren. Er ontstaat letterlijk een fascia release wanneer er een gezonde ademhaling is.

Emoties loslaten met yin & fascia release

Wanneer je moeite hebt om emoties goed te kunnen uiten, ervaar je dit vaak fysiek. Hierdoor ontstaat chronische pijn. Dit komt onder andere doordat
– Je je grenzen niet goed aangeeft
– Steeds maar weer in dezelfde patronen terugvalt en pijn gaat zien als ‘normaal’
– De oude manier veilig aanvoelt

Chronische pijn is niet ‘normaal’ en is in zekere zin te herstellen. 

Je kunt een online yin & fascia release sessie boeken om chronische pijn los te laten en emoties beter te laten stromen. In deze sessie werken we specifiek op jouw behoeftes en vraagstukken.

Online yin & fascia therapie cursus of masterclass

Tijdens de 6 weekse online yin & fascia therapie cursus ontdek je de werking van fascia ballen tijdens yin yoga houdingen (deep stretching) en leer je de gelijkenissen tussen de fascialijnen (wetenschap) en meridianen (chinese geneeskunde). 

Door middel van yin & fascia therapie breng je je emoties makkelijker naar de oppervlakte waardoor pijn afneemt en energie en adem weer beter stroomt. De ademhaling staat centraal in de yinyoga houdingen waarmee je de fascia ballen combineert.

Deze cursus is geschikt voor mensen met chronische pijnklachten die de kracht van ademhalen willen combineren met deep stretching, massage en diepe ontspanning. 

Je kunt ook alleen de losse masterclass bestellen. In deze masterclass wordt je in 2,5 uur meegenomen in een reeks oefeningen. De fascia ballen ontvang je thuis en kan je tezamen met de video er elk moment weer bijpakken.

2 Comments

  1. […] Chronische pijn, adem en fascia release […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds