fbpx

Welkom! Mijn naam is Joyce Mol. Ik ben de oprichter en eigenaresse van Mind Events Factory, Breathwork Expert en Certified Yoga Teacher. 

Vanuit mijn bedrijf Mind Events Factory geef ik cursussen in breathwork, yoga en ontspanning. Aan individuen via groepslessen, maar ook aan yoga teachers, therapeuten en ondernemers. Mijn online cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Echter volgen veel therapeuten en teachers mijn cursussen ter kennisverdieping en inspiratie. 
 
Ook geef ik breathwork, back en neck trainingen aan zakelijke bedrijven via zoom. Zo geven bedrijven ook iets extra’s aan hun medewerkers. 
 
In de afgelopen 2 jaar heb ik me steeds verder gespecialiseerd yoga en ademwerk. Ter herstel van fysieke en lichamelijke klachten. Zo herstelde ik bijvoorbeeld zelf ook van een whiplash, PTSS en evenwichtsstoornis na een auto ongeluk. 
 
Maar…. je kunt breathwork ook heel goed inzetten in het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Veel ondernemers maken hier inmiddels gebruik van. 
 

Door middel van breathwork kom je dichter bij jezelf en kan je meer vanuit vertrouwen en je intuïtie gaan leven en ondernemen. Ik help ondernemers om vanuit hen unieke zelf te gaan leven en ondernemen. Ik geloof namelijk dat iedereen contact kan maken met intuïtie en vertrouwen. Hierdoor kan je makkelijker out of the box denken en staat de motor van jouw bedrijf altijd aan op de energie die jij hebt en wilt geven. Met gedegen rust momenten in between. 

Zelf ben ik yogalessen gaan volgen toen ik in Amsterdan woonde tijdens mijn studie en later na een auto ongeluk was dit onderdeel van mijn herstelproces. Door yin yoga en ademsessies ben ik volledig van mijn whiplash klachten en PTSS af gekomen. Toen ik dit ervaarde wist ik dat ik dit ook anderen wilde leren. Met de ademhaling kan je je lichaam van binnenuit herstellen. De ademhaling masseert het lichaam van binnenuit.

Inmiddels ben ik allerlei opleidingen gaan volgen om ook te werken aan kracht en balans en leer ik mensen vanuit ontspanning te werken aan een krachtig en ontspannen lichaam. Met een sterker lichaam kan je namelijk meer aan. Door dit juist vanuit ontspanning te doen hou je het vol en kan je genieten van het proces. Iedere stap heeft een betekenis.

Ik help mensen graag om weer ontspanning, kracht en balans terug te vinden in het lichaam. Ieder mens maakt een eigen reis in het leven en komt in diverse situaties terecht in zijn of haar leven. Breathwork (ademwerk) en Yoga dragen daar aan bij. Op persoonlijk en ondernemers vlak. 

 

Gevolgde opleidingen:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza
  Yin Yoga Basics
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia)
  Chakra Immersion
 • Bewegingstherapie – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – 2020)
 • Vinyasa Yoga Teacher training 50 hrs – Rosita Jan
 • Wim Hof Fundamentals (Breathwork)
 • Anatomy Trains for Movement Therapy (online course Tom Myers)
 • The Core Play van Karin Dimitrovova