About Joyce

About Joyce

Hey!

Wat leuk dat je hier bent gekomen om meer over mij te lezen.

Ik geef yogalessen en ademsessies aan mensen omdat ik hen wil leren dat zij ZELF in staat zijn om hun lichaam te helen en herstellen van binnenuit. De ademhaling is hierin de rode draad. Ik bied verschillende vormen van yoga aan. Voor ontspanning en revalidatie kan je denken aan: yoga nidra, yin yoga en ademhaling workshops.

Voor kracht en balans kan je denken aan yogavormen als Easy Flow Yoga en Core Power Yoga.

Voor deze lessen ontvang ik allerlei verschillende mensen. Van fietsenmaker tot communicatieadviseur tot mensen in de zorg. Maar ook therapeuten, masseurs en yoga docenten. Soms ook psychologen en fysiotherapeuten.

Voor die laatste groep bied ik ook verdieping trainingen aan. Deze trainingen bieden een verdieping op het huidige werk dat zij al doen.

Zelf heb ik mogen ervaren dat yoga een helende reis is voor lichaam en geest.  

Ik bleef zitten met fysieke en mentale klachten nadat ik werd aangereden van achteren door een vrachtwagen. Dit resulteerde in Whiplash klachten, problemen met mijn evenwichtsorgaan en PTSS. Op iedere hoek van de straat maakte ik kans om aangereden te worden. Mijn balans was ver te zoeken.

Vanuit haptonomie leerde ik geduld te hebben voor mijn herstel. Ik begon daar met Yin Yoga lessen om mijn lichaam de ruimte te geven voor herstel.

Uiteindelijk besloot ik zelf een Yin Yoga Teacher Training te gaan volgen om meer inzichten te krijgen in het proces van herstel. En wat bleek? Ik kon mijzelf volledig genezen van mijn whiplash binnen 1 jaar tijd. Ook zakte mijn angstklachten af en voel ik me op de dag van vandaag sterker dan ooit. Met al mijn onzekerheden.

Toen ik dit leerde begrijpen, wilde ik dit delen met meer mensen in de wereld. Het vermogen om jezelf te genezen is enorm krachtig. Ik hoop dat ik hiermee veel meer jonge en oudere mensen mag leren hoe zij hun eigen lichaam kunnen genezen. Door middel van de ademhaling, yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels ben ik een aantal opleidingen verder en weet ik de weg van herstel van stilte, naar beweging tot mobiliteit te volgen en te doceren.

Ik leerde vanuit stilte mijn lichaam in rust te helen. Dit deed ik door middel van Yin Yoga. Na verloop van tijd kreeg ik behoefte aan meer kracht. Hiervoor volgde ik de opleiding Power Yoga. Toen de zomer aanbrak vond ik het tijd voor balans en plezier op het water en volgde ik de opleiding SUP Yoga Teacher Training. Met dit pad wil ik laten zijn dat het herstel proces vaak in fases is opgebouwd. Je bent niet direct hersteld. Dit kost tijd. Maar wanneer je dit in alle rust kunt toelaten, staat jouw lichaam ook open voor herstel.

Opleidingen:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza
  Yin Yoga Basic (60 hrs)
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia) (75 hrs)
  Chakra Immersion (65 hrs)
 • Bewegingstherapie – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs (2019)
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – current)