fbpx

About Joyce

Welkom! Mijn naam is Joyce Mol. Ik ben de oprichter en eigenaresse van Mind Events Factory, Breathwork Expert en Certified Yoga Teacher. Ik ben opgeleid in verschillende yogastijlen. Van yin naar yang. Ik noem mezelf ook een Breathwork Expert. Ik begeleid mensen terug naar het unieke ademritme waarvan zij verwijderd zijn geraakt. 

Ieder mens heeft een uniek ademhalingsritme. Jij ook. Dit ademhalingsritme kan verstoord worden door verschillende oorzaken, trauma’s en gebeurtenissen in je leven. Hierdoor kan je ademhaling stagneren. Je kunt last krijgen van chronische pijn en lichamelijke blokkades, hyperventilatie, paniekaanvallen, blokkades in je energie en het stroomt niet meer natuurlijk.

Als je de behoefte voelt om dieper in contact te komen met je lichaam, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik begeleid je naar diepe rust. Ruimte en overgave. Door middel van je eigen ademhalingsritme. Je kunt terugkeren naar je feminine energy zodat de balans tussen yin en yang wordt hersteld (dit geld ook voor mannen). Balans vinden tussen masculine en feminine energy. Zodat ze op een natuurlijke manier samen kunnen vloeien en je gaat leven vanuit flow en ontspanning.

Ik heb veel innerlijk werk gedaan met yoga, ademwerk, plantmedicijnen, acupunctuur, guasha,  verschillende therapeuten en leerde over de kracht van de natuur. Hoe dit ons echt terugbrengt naar de essentie in onszelf. Terug naar ons eigen ritme.

Na een auto-ongeluk waarbij ik whiplash, evenwichtsstoornis en ptss opliep, ben ik me hier steeds verder in gaan verdiepen. Uiteindelijk ben ik in zeer korte tijd van mijn whiplashklachten, evenwichtsstoornis en ptss afgekomen. Dit proces heeft mij geholpen om van yoga & ademwerk mijn dagelijkse werk te maken nadat ik diverse trainingen heb gevolgd. Hier vond ik rust en ruimte. Voor mijzelf. Door voor mezelf te kiezen. Leren over mijn lichaam. Leren over mijn adem. Spiritualiteit en de kracht van natuur en planten.

Sinds 2018 begeleid ik mensen naar diepe ontspanning, rust en herstel. Hierbij maak ik gebruik van yoga, ademwerk, plantmedicijnen (cacao), de elementen uit de natuur en bewegingstherapie.

Lichaam en geest staan centraal. Zodat je ruimte kunt geven en je diepste verlangen van binnen kunt omarmen. Zoals je bent. Vanuit vertrouwen en vrede.

Ik ondersteun je in het vertrouwen op je intuïtie en je lichaam. Jezelf als GEHEEL zien met je adem, lichaam en geest. Wil je vanuit flow leven en ontdekken hoe dit voor jou werkt? Volg een van de 1:1 sessies, wekelijkse lessen, workshops of retraites.

Meer informatie over mij vind je hieronder: 

 

Certified in:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza
  Yin Yoga Basics
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia)
  Chakra Immersion
 • Movement therapy – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – 2020)
 • Vinyasa Yoga Teacher training 50 hrs – Rosita Jan
 • Wim Hof Fundamentals (Breathwork)
 • Anatomy Trains for Movement Therapy (online course Tom Myers)