fbpx

Welkom! Mijn naam is Joyce Mol. Ik ben de oprichter en eigenaresse van Mind Events Factory, Breathwork Expert en Certified Yoga Teacher. Ik geef mensen de ruimte om weer natuurlijk te leren ademhalen en hun lichaam weer fysiek in balans te brengen. Dit doe ik met Breathwork, Yin Yoga & Vinyasa Flow. 

Wie mij goed kent weet dat ik het liefste buiten in de natuur les geef. 

De werkelijke verbinding met jezelf ontstaat buiten in de natuur. Waar je in verbinding komt met de natuurlijke elementen, jouw body, mind & breath.

Wanneer je de behoefte hebt om dieper met je lichaam in contact te komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. In de outdoor lessen geef je jezelf de ruimte om de verbinding aan te gaan met wie je werkelijk bent. Als onderdeel van de natuur. Als onderdeel van jezelf. 

Ik ben gecertificeerd in bewegingstherapie, yin yoga, power yoga, vinyasa flow, breathwork, pranayama, SUP Yoga. Hiertussen heb ik een weg gevonden tussen breathwork, yin yoga & vinyasa flow. Dit brengt een mooie dynamische beweging tussen yin & yang. Ontspanning en kracht. We hebben beide nodig.  

In de afgelopen 2 jaar heb ik me steeds verder gespecialiseerd yoga en ademwerk. Ter herstel van fysieke en lichamelijke klachten. Zo herstelde ik bijvoorbeeld zelf ook van een whiplash, PTSS en evenwichtsstoornis na een auto ongeluk. 
 
Maar…. je kunt Breathwork ook heel goed inzetten in het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Veel ondernemers maken hier inmiddels gebruik van. 
 

Door middel van Breathwork kom je dichter bij jezelf en kan je meer vanuit vertrouwen en je intuïtie gaan leven en ondernemen. Ik help individuen om vanuit hen unieke zelf te gaan leven en ondernemen. Ik geloof namelijk dat iedereen contact kan maken met intuïtie en vertrouwen. Hierdoor kan je makkelijker out of the box denken en staat de motor van jouw bedrijf altijd aan op de energie die jij hebt en wilt geven. Met gedegen rust momenten in between. 

Zelf ben ik yogalessen gaan volgen toen ik in Amsterdam woonde tijdens mijn studie en later na een auto ongeluk was dit onderdeel van mijn herstelproces. Door yin yoga en ademsessies ben ik volledig van mijn whiplash klachten en PTSS af gekomen. Toen ik dit ervaarde wist ik dat ik dit ook anderen wilde leren. Met de ademhaling kan je je lichaam van binnenuit herstellen. De ademhaling masseert het lichaam van binnenuit.

Na een lange periode van rustige yoga en herstel ben ik ook krachtigere vormen van yoga gaan volgen om ook te werken aan kracht en balans. Ik leer mensen vanuit ontspanning te werken aan een krachtig en ontspannen lichaam. Met een sterker lichaam kan je namelijk meer aan. Door dit juist vanuit ontspanning en vertrouwen te doen hou je het vol en kan je genieten van het proces. Iedere stap heeft een betekenis.

Ik help mensen graag om weer ontspanning, kracht en balans terug te vinden in het lichaam. Ieder mens maakt een eigen reis in het leven en komt in diverse situaties terecht in zijn of haar leven. Breathwork (ademwerk) en Yoga dragen daar aan bij. Op persoonlijk en ondernemers vlak. 

Meer informatie over mijn lessen en cursussen vind je hieronder: 

Gevolgde opleidingen:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza
  Yin Yoga Basics
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia)
  Chakra Immersion
 • Bewegingstherapie – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – 2020)
 • Vinyasa Yoga Teacher training 50 hrs – Rosita Jan
 • Wim Hof Fundamentals (Breathwork)
 • Anatomy Trains for Movement Therapy (online course Tom Myers)
 • The Core Play van Karin Dimitrovova