fbpx

 

 

Welkom! Mijn naam is Joyce Mol. Ik ben de Founder van Mind Events Factory, Breathwork, Yoga & Fascia Therapy Teacher. Ik heb ervaring en ben opgeleid in diverse yogastijlen. Yin en Yang. Ondersteuning aan zwangeren en new mama’s. Daarnaast ben ik ook Cacao Ceremony Facilitator en Womb Keeper. En mama van mijn lieve dochter Ines. 

Het is mijn passie om vrouwen en mannen terug naar diepe ontspanning en hun eigen unieke ademritme te begeleiden waarvan zij verwijderd zijn geraakt. Zodat ze weer gronding en rust vinden in zichzelf. En vanuit hun hart kunnen gaan leven. 

Ieder mens heeft een uniek ademritme. Jij ook. Dit ademhalingsritme kan verstoord worden door verschillende oorzaken, trauma’s, stress, burn-out en diverse gebeurtenissen in je leven.

Je kunt last krijgen van chronische pijn en lichamelijke blokkades, hyperventilatie, paniekaanvallen, blokkades in je energie en het stroomt niet meer natuurlijk.

Zelf heb ik hier helaas ook last van gehad. En is het mijn drijfveer geworden om een weg naar heling te vinden. Het zelfhelende vermogen is een magisch iets vind ik zelf. Je adem, lichaam en geest zijn in de meeste gevallen zelf in staat om te helen. 

Als je de behoefte voelt om dieper in contact te komen met je lichaam, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik begeleid je naar diepe rust. Ruimte en overgave. 

Op mijn online platform vind je diverse cursussen, lessen en rituelen waarmee je de weg terug naar binnen vindt.

Sinds 2017 geef ik les aan individuen. Maar ook aan yoga teachers, ademcoaches en diverse lichaamsgerichte therapeuten. Ik heb een online yin & fascia therapy training ontwikkeld hierover en geef de training ook zo nu en dan in real life of tijdens een retreat

Ik heb veel innerlijk werk gedaan met yoga, ademwerk, plantmedicijnen, womb healing, koude training, acupunctuur, guasha. Van verschillende therapeuten leerde ik over de kracht van ons lichaam en de natuur. Hoe dit ons echt terugbrengt naar de essentie in onszelf. Terug naar ons eigen ritme.

Na een auto-ongeluk waarbij ik whiplash, evenwichtsstoornis en PTSS opliep, ben ik me hier steeds verder in gaan verdiepen. Uiteindelijk ben ik in zeer korte tijd van mijn whiplashklachten, evenwichtsstoornis en PTSS afgekomen. Dit proces heeft mij geholpen om van yoga & ademwerk mijn dagelijkse werk te maken nadat ik diverse trainingen heb gevolgd. Hier vond ik rust en ruimte. Voor mijzelf. Door voor mezelf te kiezen. Leren over mijn lichaam. Leren over mijn adem. Spiritualiteit en de kracht van natuur en planten.

Sinds 2017 begeleid ik mensen naar diepe ontspanning, rust en herstel. Hierbij maak ik gebruik van yoga, ademwerk, plantmedicijnen (cacao), de elementen uit de natuur en bewegingstherapie.

Lichaam en geest staan centraal. Zodat je ruimte kunt geven en je diepste verlangen van binnen kunt omarmen. Zoals je bent. Vanuit vertrouwen en vrede.

Ik ondersteun je in het vertrouwen op je intuïtie en je lichaam. Jezelf als GEHEEL zien met je adem, lichaam en geest. Wil je vanuit flow leven en ontdekken hoe dit voor jou werkt? 

Naast mijn werk als therapeut en trainer heb ik een passie om te schrijven en vind je diverse blogs en artikelen terug op dit platform. 

Workshops, trainingen en retreats in 2023

Wil je nu starten? Volg dan een van mijn online cursussen. Deze kan je in je eigen tijd en tempo volgen. Of doe met volle maan mijn Full Moon Womb Awakening Class. Een helend ritueel voor iedere vrouw.

In 2023 kan je op een retreat komen bij mij in Zuid-Frankrijk:

Voor bedrijven

 • Voor bedrijven zijn er programma’s op maat aan te bieden. Zowel online, als op de werkvloer als een retreat of trainingsprogramma in het buitenland. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Certifications:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza

  Yin Yoga met 5 Elementen en Fascia Therapie
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia)
  Chakra Immersion

 • Movement therapy – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – 2020)
 • Vinyasa Yoga Teacher training 50 hrs – Rosita Jan
 • Wim Hof Fundamentals (Breathwork)
 • Anatomy Trains for Movement Therapy (online course Tom Myers)
 • Mom & Baby Yoga @ Arhanta
 • Vedic Astrology & Ayurveda with Mas Vidal

Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds