fbpx

Jaaaaa! De zomer is dan nu echt begonnen. Warme dagen, zwoele nachten en heerlijk buiten spelen. Bijna al mijn yogalessen zijn naar buiten verplaatst en nog veel meer activiteiten. Super belangrijk om je tijdens the heat of the day goed in te smeren. Daarvoor mocht ik de Vichy Capital Soleil producten van Viata Pharma uitproberen.

De afgelopen week is best een intense week geweest met de hitte. Eerder vergeten in te smeren en echt gigantisch verbrand tijdens het suppen. Tja… wat wil je ook als je 3,5 uur op het water staat. De rest van de week heb ik de producten van Vichy gebruikt om te testen voor Viata. En eerlijk gezegd heeft dat er wel voor gezorgd dat ik niet verder ben verbrand.

Capital Soleil SPF50 Multi-protection melk  

De Capital Soleil SPF50 Multi-protection melk is voor mij het ideale product op super hete dagen wanneer de zon continu aanwezig is. Op het strand en tijdens mijn lessen (want ja, zelfs in de ochtend om 9 uur verbrand je al). Zelf vind ik het smeerbare product fijner dan een spray, omdat met de spray van Vichy meteen je hele badkamer onder de zonnebrand vet spetters zit. De melk kun je gelijkmatig verdelen over de huid en is een poosje vettig, waarna deze volledig in de huid trekt.

Voordelen van de Multi – Protection Milk

BEACH PROTECT
Multi-beschermende melk tegen alle strandfactoren die de huid kunnen beschadigen, met bewezen efficiëntie: Waterresistentie: 40 minuten.

Anti-zand: anti-adhesietechnologie om wrijving door zand te voorkomen.

Anti-zout: anti-adhesietechnologie en extreem rehydraterende formule: + 35%1 hydratatie vs. niet-behandelde zone.

Anti-chloor: extreem rehydraterende formule: +23%1 hydratatie vs. niet-behandelde zone.

Anti-wind: versterking en bescherming van de huidbarrièrefunctie om de huid tegen de wind te beschermen.

Testers zijn unaniem over de zintuiglijkheid ( 92%2 van de testers vond die aangenaam). De hybride gel-crème textuur creëert een gevoel van frisheid bij contact voor een droge, niet-vette finish.

Ik zelf vind de melk een fijn product die mijn lichaam goed hydrateerd en daarbij vind ik de geur die van het product af komt ook aangenaam. Een product dient op meerde factoren aangenaam te zijn. Smeerbaarheid, geur, werking op het lichaam. Bij het gebruik van de producten van Vichy ben ik niet verder verbrand maar werd ik juist mooi egaal bruin.

De Beach Protect-technologie is speciaal ontwikkeld voor precieze blootstellingsomstandigheden op het strand om de huid te beschermen tegen factoren die de efficiëntie van de zonnebescherming verminderen.

Vichy Capital Soleil SPF30 Spray Anti-dehydration

Zoals ik bij de SPF50 al vermeldde vind ik deze spray niet zo fijn. De spetters vliegen alle kanten op en mijn hele badkamer zit eronder. Buiten is dit product wel okee om te gebruiken.

Vichy omschrijft het volgende:

Anti-Dehydration Spray
BEACH PROTECT: ZOUT-CHLOOR
Zout- en chloorbestendig, anti-dehydratatie. 24 uur hydratatie
+28%3 hydratatie na twee zwempartijen in zee
+25%3 hydratatie na 2 zwempartijen in een zwembad (met chloor)
88%4 van de testers vindt dat de huid gerehydrateerd is.”

Dat de hydratatie goed is dat kan ik beamen want je huid blijft vet, en je blijft ook witte vlekjes op de huid zien. Ik hou daar persoonlijk niet zo van. Wel fijn als je in de volle zon gaat zitten en je huid goed gehydrateerd wilt houden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...