fbpx

Wil je diep gronden in je lijf en meer vanuit overgave en vertrouwen zijn? Boek dan een Privé Breathwork sessie bij Joyce Mol. Je gaat je lichaam beter voelen en leren ontspannen. In volledige overgave zijn. Vertrouwen. Licht en ruimte ervaren. Voel je welkom! 🧡

Magie noemde een klant van mij het eerder. Ze ervaarde veel licht, ruimte en rust. Kreeg mooie inzichten doordat ze in diepe ontspanning zakte. Dit gaf haar hernieuwde energie en inspiratie voor haar bedrijf.

Juist door de stilte op te zoeken. Verdieping in mezelf te vinden ontstaat er ruimte. Ruimte voor energie die ik weer door mag geven. Gronding en Liefde staat voor mij centraal. Vanuit je kern leven vanuit liefde.

Liefde. Licht. Verbinding. 

Het licht in jou naar jouw kern brengen doe ik met liefde.

Privé online breathwork sessie met soundhealing

Veel mensen die bij mij een privé breathwork sessie met soundhealing heeft ervaren komt met mooie woorden van licht, ruimte en diepe ontspanning. Het licht wat onze wereld juist nu nodig heeft. Ben jij klaar om jouw licht te laten schijnen? In liefde bij jezelf aan te komen?

Voel je welkom om dit te ontdekken in een online privé breathwork sessie. Woon je in de Lot in Frankrijk, voel je dan ook welkom live een sessie te ervaren. Anderzijds kun je ook een Prive back to nature retreat bij mij boeken. Ik gebruik hierbij kristallen klankschalen en een tongue drum. Deze werken diep door tot in iedere cel van jouw lichaam. Fysieke stagnaties en emoties kunnen op deze manier opgelost en gefilterd worden.

De klankschaal voor de root chakra (gronding) kan ook op de baarmoeder geplaatst worden. Dit helpt om de cyclus weer te herstellen, trauma’s te helen door bijvoorbeeld een bevalling of keizersnede. Maar ook bij endometriose kan het veel verlichting bieden. De root chakra staat voor veiligheid vinden in jezelf. Vertrouwen hervinden in je lichaam. Een diepe verbinding met jouw kern.

Long-covid klachten verminderen met breathwork

Verder bied ik ook begeleiding aan mensen die met gevolgen van long-covid rond blijven lopen. Zelf heb ik ook mogen ervaren dat klankheling verlichting bracht tot in iedere cel, ademruimte en meer. Heb je andere ademhalingsproblemen zoals asthma, copd, hyperventilatie, ook dan kan het veel ruimte en verlichting bieden om met klankheling en ademwerk aan de slag te gaan. Je zult meer ademruimte gaan ervaren en meer inzichten krijgen in jouw patronen waardoor je energie niveau ook beter herstelt.

Kosten privé breathwork sessie

Een sessie van 1,5 uur kost 122,- euro bestaat uit breathwork, optioneel een cacao ceremony, movement (yin of flow), ademwerk en soundhealing.

Locatie: online via zoom of live in Puy L’évêque (Zuid-Frankrijk) (geef in je boeking aan of je de sessie live of online wilt ervaren).

Reserveer jouw privé sessie via de onderstaande calendar.

Beter leren ademen tijdens een online breathwork sessie

80% van de mensen ademt onbewust niet op eigen ‘natuurlijke’ wijze. Dit betekent dat ze controle willen houden over hun adem, angst of trauma. Het is een onbewuste reactie vanuit patronen die diep geworteld zijn in het systeem.

Disbalans in de ademhaling veroorzaakt klachten zoals:

 • slaapproblemen
 • chronische pijn
 • angsten
 • spanning
 • hoge of lage bloeddruk
 • hoofdpijn
 • blokkades in energie wat doorwerkt in je werk of bedrijf in de vorm van stagnatie
 • depressie
 • je losgekoppeld voelen van je lichaam
 • emotionele disbalans
 • veel in je hoofd leven en je lichaam en grenzen niet goed kunnen voelen
 • stagnaties in het bindweefsel en spieren
 • onzekerheid en weinig zelfvertrouwen

Verbinding voelen met je hart lichaam en gronding

Je bent niet meer verbonden met je hart, je lichaam en het is moeilijk om in jezelf te aarden. Misschien zoek je veiligheid buiten jezelf door andere mensen, verslavingen. Door altijd bezig te zijn. Om bevestiging van anderen te vragen en je te richten op dat wat buiten jezelf is.

Door weer tijd voor jezelf te nemen, natuurlijk te leren ademen en meer rust in jezelf te ervaren, kan je lichaam en geest herstellen en ontstaat er een diepere verbinding met jezelf. Zo kom je weer terug bij je innerlijke vuur en de passie in jezelf. Je kunt jezelf beter aarden en je voelt je weer in jezelf geaard.

Tijdens een Privé Breathwork sessie begeleid ik je met liefde naar diepe rust en ontspanning. Zodat je weer verbinding kunt maken met je hart, lichaam en verlangens. Je adem, lichaam en geest als GEHEEL omarmen. Emotioneel, fysiek en mentaal.

Natuurlijke ademhaling

Dit doe ik met technieken uit pranayama, tantrische ademhaling, natuurlijke ademhaling en diepe yin stretches. De focus ligt op je natuurlijke ademhaling. Het ritme dat jou als individu echt raakt. Daarin ontmoet je jezelf echt weer.

Optioneel werk ik in sessies met het plantmedicijn raw cacao om de sessie meer in je hart te verdiepen. Dit helpt om de weg vrij te maken naar je hart voor meer zelfliefde, verbinding met jouw passie, liefde voor alles wat om je heen leeft. Je kunt ook kiezen voor een kop thee als je even geen behoefte hebt aan cacao. Maar ik zeg altijd. Who doesn’t LOVE cacao and won’t LOVE themselves and others? Take time to dive in the circle of LOVE.

Discover how to breathe naturally again and experience peace and space within yourself.

Veel mensen volgen ook breathwork sessies bij mij wanneer ze zich niet verbonden voelen in hun relaties, banen, zichzelf of op zoek zijn naar een diepere verbinding met of een nieuwe partner. Tijdens de sessie werken we aan de herverbinding met jezelf, zodat je het goede in relaties weer voor jezelf aantrekt. Mannen en vrouwen zijn welkom. Van allerlei achtergronden. Ik ontving mensen van politie, GGZ, verpleegkundigen, liefdeskoppels en individuen die zelfliefde en verbinding naar een dieper niveau willen brengen.

Mijn naam is Joyce Mol en ik neem je mee op een innerlijke reis waarin je de balans met jezelf herstelt, je eigen ademritme vindt, weer verbinding maakt met jezelf en daardoor weer verliefd wordt op jezelf. Zo kan jij weer gaan leven vanuit een diepe verbinding en sterke fundering.

Kosten

Een sessie van 1,5 uur kost €122,- bestaat uit breathwork en optioneel een cacao ceremony, yogaoefeningen, en soundhealing. We bespreken vooraf wat nodig is voor jou.

Locatie: online via zoom of live in Puy L’évêque (Zuid-Frankrijk) (geef in je boeking aan of je de sessie live of online wilt ervaren).

Boek jouw sessie via de onderstaande calendar.

Voordelen van de tools die je krijgt in de privé online breathwork sessie

 • Paniekaanvallen worden opgelost;
 • Angsten en onzekerheden mag je loslaten;
 • Hyperventilatie wordt minder;
 • Je leert beter met stress omgaan;
 • Verminderen en zelfs oplossen van chronische pijnklachten;
 • Je komt meer in contact met jezelf en leeft weer vanuit je hart;
 • Creativiteit en inspiratie wordt geboost waardoor het beter stroomt in je werk en bedrijf;
 • Focus wordt herontdekt in je dag en werk;

In deze privé breathwork sessie gaan we dieper in op jouw thema’s. Denk aan trauma uit het verleden, lichamelijke klachten, emotionele stagnaties, werk/zakelijke verlangens etc..

Door je meer te focussen op je adem, je geest en je gevoel, zal het leven veel meer stromen op de door jou gewenste manier. Door verwachtingen los te laten. Je ervaart meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning van signalen en kun je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress veroorzaken en zul je het eerder herkennen als je weer teveel tijd in je hoofd doorbrengt.

De technieken die je aangeleerd krijgt, zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Hoe vaker je de tijd neemt om je ademhaling te observeren en oefeningen te doen, hoe sterker je concentratievermogen. Je zelfvertrouwen neemt toe en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Reviews

Samen met mijn partner heb ik bij Joyce de cacao ceremonie met klankschalen gevolgd.
Het was een bijzondere en fijne ervaring om dit samen te doen.
We starten met het drinken van de cacao, wat je hart opent.
Door de ademhalingstechniek voelde ik me meer ontspannen en in mijn lijf komen.
Joyce begeleidt het ademhalen op een rustige en professionele manier.
Je voelt dat ze weet wat ze doet en er veel ervaring mee heeft.
Door de klankschalen voelde ik een trilling in mijn lichaam en raakte ik nog dieper in de ontspanning.
Er kwam bij mij spanning los, waarvan ik me niet bewust was dat het daar zat.
Daarna voelde ik me opgelucht en we moesten er eerlijk gezegd ook wel om lachen welke geluiden er vrij kwamen. Blijkbaar voelde ik veilig om het te laten gebeuren.

Mooi dat dit kan.

Dank je wel Joyce..

Tineke Veeken

Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds