fbpx

We krijgen regelmatig verzoeken voor samenwerking, adverteren en tarieven. Hieronder een overzicht van de samenwerkingen en tarieven die we hanteren.

Advertentie blog posts voor links buiten onze website

Wanneer je een eigen artikel op het platform wilt plaatsen en daarmee wilt linken naar een cursus, product of dienst op jouw eigen website, dan betaal je hiervoor eenmalig € 750,00. Je wordt dan ook meegenomen in uitingen op social media en in de nieuwsbrief of je krijgt aandacht in een aparte nieuwsbrief in overleg.

Linkbuilding

Als je links naar je eigen website in een blogpost wilt, rekenen wij een vergoeding van € 250,00 per link per jaar. Het betreft hier ‘do follow’ links. Wil je een link naar jouw website in een bestaande blog? Dan kost dit tussen de €100,00 en de €150,00 per link per jaar afhankelijk van de populariteit van de blog. Wij kijken altijd nog of de blog SEO wise goed is geschreven.

Banner met link op de home page

Wil je een link of banner op de homepage plaatsen, dan kost dit €1200,- per jaar

Cursus of lessen aanbieden op het cursusplatform

Wanneer je als yogadocent, coach of therapeut een les of cursus wilt aanbieden op het cursusplatform. Dan is dit mogelijk in een samenwerking met ons. We hebben hiervoor een format waarin de cursus aangeleverd moet worden. Van tekst tot video. Het gehele proces van betaling tot het volgen van de cursus of les loopt via het platform.

We rekenen een commissie van 40% voor het beheer, promotie en de administratie van de cursus. Maandelijks krijg je een overzicht van de verkochte producten onder jouw naam en wordt op basis daarvan 60% per verkocht product uitbetaald.

We raden altijd aan om ook een SEO-artikel te schrijven voor Mind Events Factory waardoor de verkoop vanaf ons platform zal toenemen. Dit is een advertentie blog post zoals hierboven beschreven en wordt door ons gecontroleerd op vindbaarheid en zoekwoorden.

Advertentie blog posts wanneer je een cursus op het learning platform plaatst

We raden je aan om naast de plaatsing op het online learning platform ook een blog te schrijven. De prijs voor 1 SEO geschreven blogpost met vermelding naar jouw bedrijf en kanalen kost € 150,00 per jaar. Je kunt hierin verwijzen naar een cursus of les van jou op ons platform als je jouw cursus of les hierop wilt vermelden.

We zullen de blog post voor dit tarief ook delen op onze socialmediakanalen. Daarnaast worden de blogs SEO ge-checkt waardoor ze hoog in de Google-ranking komen en er verkeer naar jouw website zal gaan. Dan wel direct of door onthouden van een artikel en bedrijfsnaam.

Het artikel schrijf je zelf en mag 500-1000 woorden zijn. Uiteindelijk zullen we deze nog controleren en aanpassen waar nodig zodat deze zo goed mogelijk gelezen zal worden.

Inhoud advertentie samenwerking

Voor ons is het belangrijk om content te delen die gerelateerd is aan ons bedrijf. Mindfulness, yoga, ademwerk, reizen, mindful ondernemers, bewustzijn, body, mind, heart. Producten gekoppeld aan deze branche zijn voor ons ook akkoord. Stuur een mail naar info@mindeventsfactory.com met een voorstel voor uw blog post of advertentie.

Betaling samenwerking

Wij sturen u een factuur en u kunt het bedrag betalen via IBAN of PayPal. Betaling dient te geschieden voordat we de inhoud op gepubliceerd zetten.

De content die u schrijft, wordt door ons beoordeeld voordat we deze op onze website plaatsen. We sturen u de pagina met een wachtwoord zodat u deze ook kunt bekijken. Na akkoord zullen we het publiceren.

Foto’s

Foto’s moeten afkomstig zijn van een stock website of originele foto’s.

Contact

Neem contact op met Joyce Mol via info@mindeventsfactory.com om samenwerkingen te bespreken.


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds