Yin & Fascia Online Cursus

In de online Yin & Fascia therapie cursus ontdek je oefeningen om emotionele stagnaties en chronische pijn los te laten. Het water element speelt hierin een belangrijk element. De weg naar innerlijke stilte, rust en ontspanning. Middels yin yoga en zelfmassage technieken. 

Fascia is een belangrijk deel van het lichaam wat steeds meer naar de voorgrond komt. Fascia is dat wat het hele lichaam samen houdt.

Yin & Fascia Therapie

Waar voorheen vaak gedacht werd dat emotionele stagnaties ontstonden in de spieren, blijkt dit toch anders te liggen. De fascia, het pak waarin onze organen, spieren en botten samen worden gehouden is de plaats waar chronische pijn ontstaat en vastgehouden wordt. Niet alleen door emotionele stagnaties. Maar ook door trauma, blessures, operaties en littekens ontstaat er veel disbalans in het lichaam. Dit komt doordat ongezonde fascia verdikt is, stug en zorgt dat het lichamelijke gestel zich gaat aanpassen. In the end zorgt dit voor nog meer blokkades in het lichaam. Dit uit zich weer emotioneel en zo is de cirkel rond en blijf je in de vicieuze cirkel draaien.

De online cursus

Met specifieke massage technieken, yogahoudingen en adem oefeningen kunnen we deze klachten oplossen. De oplossing licht dichter bij onszelf dan we denken. Mooi he? We maken hierbij gebruik van fascia ballen. Hierdoor kunnen we emotionele en fysieke stagnaties oplossen. Of je leert beter omgaan met blijvende blessures. Door hier vaak de ruimte aan te geven.

Tijdens deze online yin & fascia therapie training gaan we in op de fascia lijnen, meridianen (Chinese geneeskunde) en het gebruik van fascia balls op de specifieke fascia lijnen. Je ontvangt 2 fascia ballen t.w.v. 20,00 thuis gestuurd zodat je met de cursus kunt starten.

Deze online training is interessant voor mensen met chronische pijnklachten, spanningsklachten, emotionele blokkades en iedereen die hier meer over wilt leren. Deze cursus is veelal gevolgd door yoga teachers, massage therapeuten en acupuncturisten die meer wilden ontdekken over de kracht en toevoeging van fascia ballen in een yin practice.  Zij zetten dit in in hun studio of praktijk als toevoeging op de lessen en behandelingen die zij al geven. Super waardevol. Maar ook individuen die geen docent zijn kunnen de training volgen.

Via deze link schaf je de cursus aan.

Yin & Fascia Therapie Cursus

Je volgt de cursus geheel in je eigen tijd. Alle video’s en opdrachten blijven onbeperkt beschikbaar voor jou. De cursus kun je voor €597,00 aanschaffen en is inclusief:

  • 2 fascia balls om thuis mee te blijven oefenen
  • 6 modules met video’s (levenslang toegang)
  • 3 theorie en oefen video’s
  • 3 modules met opdrachten waaronder het maken van een eigen sequence en werken met een oefenpersoon. Mogelijkheid tot feedback op jouw sequences van Joyce n.a.v. de module opdrachten per mail.
  • Totaal meer dan 20 video’s met oefeningen
  • Masterclass van 2 uur met vastgestelde yin & fascia therapie sequence
  • 2x een privé sessie met Joyce waarin jouw persoonlijke klachten en vragen besproken worden
  • Hand-outs met sequences
  • Self-practice om sequences te leren maken met discussie momenten per mail
  • Onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal zodat je life time kan blijven oefenen

Interesse in de cursus?

Meld je aan door via de winkelmand af te rekenen. De fascia ballen worden dan binnen 2 dagen verstuurd. De verzendtijd kan 5 werkdagen zijn. Betaling in 3 termijnen is ook mogelijk. Stuur dan een mail naar info@mindeventsfactory.com,

Ervaringen van deelnemers

Wat ben ik gek op die ballen, fantastisch om te gebruiken, ben er zelf ook lekker mee aan het experimenteren. Ik heb er een aantal bij besteld om mee te nemen in de behandelingen/ lessen die ik geef, Thaise yoga massage en yin yoga. Bedankt! – Elles

Ik heb 3 online cursussen van Joyce gevolgd: breathe betterchakra balance journey en deze yin & fascia en kan alleen maar zeggen: aanrader! Joyce geeft ook online heel prettig les, de sfeer is heel fijn, ze geeft heel duidelijk uitleg en achtergrond allemaal op haar prettige, warme en betrokken manier. – Femke