fbpx

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden beschreven van Mind Events Factory.

Annulering beleid retreats en evenementen

Na reservering d.m.v. betaling van een retreat of evenement is je reservering definitief. Er wordt geen restitutie gedaan als je de reservering toch weer op wilt zeggen binnen een maand voor aanvang van het retreat of evenement. Er kan een tegoedbon aan je beschikbaar worden gesteld als je in geval van ziekte, overlijden of andere gevallen toch niet kunt komen. Deze kun je dan gebruiken voor een volgend retreat of evenement in overleg.

Alleen in geval van lesuitval of ziekte van de yoga docent wordt er een bedrag terugbetaald. Dit wordt altijd in overleg gedaan.

Online Cursussen

Na aankoop van een online cursus is je aankoop definitief. Bij aankoop krijg je toegang tot al het cursusmateriaal waardoor wij kosten in rekening brengen. Er is op de online cursus geen restitutie van toepassing na aankoop.

Blessures en verantwoordelijkheid

Let goed op je eigen lichaam en grenzen. Als iets niet prettig voelt ga dan niet verder met de oefening. Geef dit alsjeblieft aan zodat ik de oefeningen voor je kan aanpassen. Indien je zwanger bent laat dit dan zo snel mogelijk weten. Het is van groot belang oefeningen aan te passen aan de zwangerschap. Bij blessures of medische aandoeningen adviseer ik om eerst je huisarts te raadplegen voordat je yoga les wilt komen volgen. Dit geldt ook voor zwangerschap.

Mind Events Factory stelt zich niet aansprakelijk voor enige blessures of schade opgelopen tijdens de les. Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid!

Aan het begin van iedere les vraag ik of ik rekening moet houden met blessures. De reden hiervoor is dat ik kan zorgdragen voor het aanpassen van de oefeningen voor jou. Het is mogelijk dat ik om een doktersverklaring vraag voor deelname aan de yogalessen.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de yogalessen en cursussen is geheel voor eigen risico. Mind Events Factory kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of vermissing van eigendommen.


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds