fbpx

Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden beschreven van Mind Events Factory.

Lesmogelijkheden en tarieven
Losse les a €15,00 (directe afname)
3-rittenkaart €35,00 (1 maand geldig)
5-rittenkaart €60,00 (2 maanden geldig)
8-rittenkaart €100,00 (3 maanden geldig)

Prijzen zijn inclusief BTW

** Mind Events Factory behoudt zich het recht om ten alle tijde het lesrooster te wijzigen!

  • Indien je niet tijdig afzegt (24 uur van te voren) komt je rit te vervallen.
  • Deelname is op eigen risico, vermeld altijd gezondheidsklachten voorafgaand aan de les.

Betaling
Betaling geschied via iDeal op het Momo Yoga platform. Als het systeem aangeeft dat je geen geldig rittenkaart hebt, dien je een nieuwe aan te schaffen om weer nieuwe lessen te kunnen boeken.

Les annuleren en beëindiging
Afmelden voor een les dien je 24 uur van te voren te doen, doe je dit later, komt je les/rit te vervallen.
Na aankoop van je rittenkaart of try-out kaart wordt er geen restitutie gedaan als je de kaart toch weer op wilt zeggen. Alleen in geval van lesuitval of ziekte van de yoga docent wordt er een bedrag terugbetaald. Dit wordt altijd in overleg gedaan.

Annulering beleid retreats en evenementen

Na reservering d.m.v. betaling van een retreat of evenement is je reservering definitief. Er wordt geen restitutie gedaan als je de reservering toch weer op wilt zeggen binnen een maand voor aanvang van het retreat of evenement. Er kan een tegoedbon aan je beschikbaar worden gesteld als je in geval van ziekte, overlijden of andere gevallen toch niet kunt komen. Deze kun je dan gebruiken voor een volgend retreat of evenement in overleg.

Alleen in geval van lesuitval of ziekte van de yoga docent wordt er een bedrag terugbetaald. Dit wordt altijd in overleg gedaan.

Online Cursussen

Na aankoop van een online cursus is je aankoop definitief. Bij aankoop krijg je toegang tot al het cursusmateriaal waardoor wij kosten in rekening brengen. Er is op de online cursus geen restitutie van toepassing na aankoop.

Nieuwsbrief
Je ontvangt updates die betrekking hebben op de lessen. Bijvoorbeeld over vakantie uitval en tips.

Blessures en verantwoordelijkheid
Let goed op je eigen lichaam en grenzen. Als iets niet prettig voelt ga dan niet verder met de oefening. Geef dit alsjeblieft aan zodat ik de oefeningen voor je kan aanpassen. Indien je zwanger bent laat dit dan zo snel mogelijk weten. Het is van groot belang oefeningen aan te passen aan de zwangerschap. Bij blessures of medische aandoeningen adviseer ik om eerst je huisarts te raadplegen voordat je yoga les wilt komen volgen. Dit geldt ook voor zwangerschap.

Mind Events Factory stelt zich niet aansprakelijk voor enige blessures of schade opgelopen tijdens de les. Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid!

Aan het begin van iedere les vraag ik of ik rekening moet houden met blessures. De reden hiervoor is dat ik kan zorgdragen voor het aanpassen van de oefeningen voor jou. Het is mogelijk dat ik om een doktersverklaring vraag voor deelname aan de yogalessen.

Ziekte
Wanneer je ziek of verkouden bent is het beter om rust te nemen en later weer yoga te doen om het herstel te bevorderen. Bovendien bewegen wij naast elkaar in de yoga ruimte en door thuis te blijven voorkom je dat anderen mogelijk ook ziek worden.

Aansprakelijkheid
Deelname aan de yogalessen is geheel voor eigen risico. Mind Events Factory kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of vermissing van eigendommen.

Vakanties en lesuitval
Er is het hele jaar les met uitzondering van de in de nieuwsbrief aangegeven vakantie periodes.
In de zomer is er een aangepast zomer rooster. De periodes van vakanties en sluitingen worden tijdig aangegeven in de nieuwsbrief en worden niet meegerekend met de rittenkaarten en abonnementen.