fbpx

1-op-1 Yin & Fascia Release sessie

Fascia is een belangrijk deel van het lichaam wat steeds meer naar de voorgrond komt. Fascia is hetgeen wat het hele lichaam samen houdt. Het verbind alle organen, gewrichten, spieren en bindweefsel met elkaar.

Waar voorheen vaak gedacht werd dat emotionele stagnaties ontstonden in de spieren, blijkt dit toch anders te liggen. De fascia, het pak waarin onze organen, spieren en botten samen worden gehouden is de plaats waar chronische pijn vaak ontstaat. Hierdoor verkrampen spieren. Deze komen vast te zitten in de ongezonde stugge fascia.

Stugge ongezonde fascia ontstaat door diep gewortelde emoties (burn-out, ptss en angststoornissen), operaties, blessures, verkeerde houding, verklevingen. Maar ook aandoeningen zoals fybromialgy en reuma kunnen veel baat hebben bij fascia stimulatie.

Met specifieke technieken en oefeningen kunnen we deze klachten oplossen. We maken hierbij gebruik van fascia ballen. Hierdoor kunnen we emotionele en fysieke stagnaties oplossen.

Dit helpt om
– Chronische pijnklachten te verminderen en vaak zelfs op te lossen
– Emotionele stagnaties die diep zitten los te laten

Wil jij meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam ervaren? Verdiep je dan eens in de fascia van jouw lichaam. De structuur die jouw lichaam samenhoudt en uitlijnt. De fascia is letterlijk de basis van jouw botten, gewrichten, spieren en organen. Het is alles omvattend.

In een 1-op-1 Yin & Fascia Release sessie ontdek je hoe je met specifieke oefeningen (yin houdingen en fascia stimulatie met massage ballen) meer ruimte en flexibiliteit kunt creëeren in je lichaam. Dit zijn oefeningen die je levenslang kunt inzetten. Je kunt fascia ballen na afloop van de sessie ook bij mij aanschaffen.

We besteden ook veel aandacht aan de spier van de ziel. De psoas. Dit is een spier die begint bij je onderste wervels en doorloopt naar de binnenkant van je been. Klachten als rugpijn, bekkenpijn en spanning in de heupen zijn veelvoorkomend als je geen ruimte geeft aan bepaalde emoties.

Een sessie duurt 1,5 uur en kost €90,00 inclusief BTW. Je kunt je sessie boeken via de onderstaande calendar.

Je krijgt oefeningen aangereikt die jou op de lange termijn van je klachten af helpen. Juist doordat je dit thuis ook kan voortzetten.