fbpx

Mind Events Factory is een online platform waar je informatie, cursussen, lessen en rituelen vindt voor body, mind & soul. Om lichaam en geest weer in balans te brengen.

We combineren diverse methodes van lichaamswerk, mindfulness, meditatie, yoga en persoonlijke ontwikkeling. Gegeven door diverse therapeuten met ieder zijn of haar eigen expertise.

De online cursussen zijn geschikt voor individuen, coaches en therapeuten die zich verder willen verdiepen in yoga, persoonlijke ontwikkeling en bewegingstherapie. Voor hun eigen practice, maar ook om te delen in eigen sessies, lessen en workshops. Als docent wil jij je continu blijven ontwikkelen. De cursussen zijn uniek en een aanvulling op jouw eigen kennis en kunde.

Ook zijn de cursussen toegankelijk voor particulieren die willen werken aan meer ontspanning en balans in het lichaam. Verbinding en contact staan hierin centraal. Want wanneer je meer in verbinding en contact met jezelf bent, hoe beter jij jezelf en je lichaam leert begrijpen en waarderen. Vanuit daar kan je werken aan vertrouwen en ontspanning.

Heb je vragen over ons aanbod? Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@mindeventsfactory.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds