fbpx

De zomer is een mooi moment om te reflecteren op het eerste half jaar van 2022. Hoe was deze voor jou? Waar wil je op gaan focussen? Waar gaat jouw vuurtje van branden? Wat wil je loslaten?

Het vuur element staat tijdens de zomer maanden centraal en staat volledig in het teken van verbinden met jouw passie. Jouw vuur. Jouw verlangens. Dit betekend soms ook een geheel nieuwe weg inslaan, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen ondernemen. Kan spannend zijn. Maar ook leuk!

Tijdens de maan & ceremonies deze maand gaan we hier op focussen. Momenten van reflectie, bezinning en verbinding. Vanuit het hart. In liefde voor jezelf.

Diverse practices kunnen hierbij ondersteunen zoals een cacao ceremony, womb healing (gronding), yoga, value journaling etc.

Tijdens volle maan op 13 juli geeft Joyce de Rite of the Womb online

Dit is een ritueel waarin de baarmoeder centraal staat. Als plek van creatie en geboorte van leven. Dit werkt door in de fysieke cyclus, maar ook in creatie kracht van de vrouw, je vrouw zijn, herpakken wie je bent. En loslaten wat je niet meer bij je wilt dragen. Tijdens dit ritueel is iedere vorm van vrouw welkom. De vrouw die haar cyclus wilt herstellen, die zwanger is, zwanger wilt worden, moeder is, oma, haar vrouwzijn meer wilt omarmen, oma etc.

Doe je mee aan een online workshop? Dan kan je de cacao vooraf bestellen via Cacamo – je kan ook altijd meedoen met een kop liefdevolle thee. 

Location: Online via zoom
Date and time: July 13th from 7PM – 10 PM CET (Amsterdam timezone)

Loving investment: €47,50

Er is plek voor maximaal 5 vrouwen

Larissa geeft op 16 juli een live Cacao Ceremonie met Yoga en Yoga Nidra in de studio in Alkmaar

Datum en tijd: Zaterdag 16 juli van 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Mind Events Factory, Berenkoog 49-204 in Alkmaar

Tijdens deze ruim 2 uur durende cacao ceremonie nemen we de tijd om in te tunen in ons lichaam en te voelen waar je nou echt behoefte aan hebt. 

In de zomermaanden staat ons innerlijk vuurtje flink aan waardoor je vaak extra energie voelt om veel activiteiten te ondernemen. Maar hoe gaat het eigenlijk met jou en jouw lichaam? Kom je nog toe aan een momentje voor jezelf? En kan je lichaam het allemaal bijbenen of is het nu tijd voor een moment helemaal voor jezelf in ontspanning?

De cacao geeft je sturing aan het voelen van je lichaam, het echt even met jezelf zijn en het openen van je hart. Het innerlijke vuur, jouw glow, zal centraal staan tijdens deze ceremonie. Waar wordt je blij van? Wat raakt jou? Waar mag je naartoe bewegen? 

Naast het drinken van de cacao geeft Larissa je de ruimte om een aantal gemakkelijke yogahoudingen mee te doen. Houdingen die dit innerlijke vuur ondersteunen. Om daarna in stilte in savasana een Yoga Nidra sessie te ontvangen.  Na deze ceremonie voel je je helemaal opgeladen en kan je het gevoel hebben te stralen van binnenuit. Let your light shine!

Loving investment: €33,00

De maand sluiten we af op 28 juli met een online New Moon Cacao, Pranayama, Meditation & Value Journaling Workshop

Tijdens deze workshop gaan we met een werkboek jouw kernwaarden uitdiepen. Zodat jij het laatste half jaar van 2022 meer vanuit jouw verlangens kunt gaan leven. Dit werkboek vul ik regelmatig opnieuw in. Omdat elk jaar / half jaar behoeftes veranderen op dieper niveau.

Doe je mee aan een online workshop? Dan kan je de cacao vooraf bestellen via Cacamo – je kan ook altijd meedoen met een kop liefdevolle thee. 

Namasté,
Joyce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds