fbpx

Wanneer je zwanger bent of de wens hebt om zwanger te worden kun je een ritueel doen om je baarmoeder te eren, reinigen en in haar kracht te zetten. Het helpt je om meer in verbinding te komen met dit mooie orgaan van jouw lichaam. Het orgaan wat zorgt voor creatie en geboorte van leven. In dit blog lees je over een zwangerschapsritueel die je kan helpen voor, tijdens en na de zwangerschap.

Zwangerschapsritueel bij kinderwens

Wanneer je een zwangerschapsritueel doet bij een kinderwens kan je jezelf energetisch gaan openstellen voor het ontvangen van jouw zieltje of wel kindje. Het kan heel pijnlijk zijn wanneer je al lang een kinderwens hebt, maar deze niet wil komen. Zelf heb ik diverse rituelen gedaan om me open te stellen voor ons kindje. Het was een weg van heling, ontspannen, verzachten en overgave. Toen ik het losliet, was ik ineens zwanger. Vanuit een ontspannen houding lukte het wel.

Rite van de baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder is een mooi en krachtig ritueel en vereist diep innerlijk werk uit het verleden om angst, pijn en trauma op te lossen. Zodat je kunt landen in jouw werkelijke zelf. Jouw pure essentie en stille kracht. De Full Moon Womb Awakening Class is gebaseerd op dit eeuwenoude ritueel. Dit ritueel heb ik opgenomen tijdens mijn zwangerschap en nodigt uit om je open te stellen voor het loslaten van pijn en angst uit het verleden. Je mag er zijn zoals jij bent. Als vrouw. Vanuit ontspanning.

Zwangerschapsritueel tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de rite van de baarmoeder nog een aantal keren doorgegeven aan vrouwen die de rite wilde ontvangen. Het is een krachtig ritueel die vrouwen helpt om angst en pijn los te laten vanuit de baarmoeder. Het voelde ontzettend krachtig om dit te doen met nieuw leven in mijn buik.

Zwangerschapsritueel na de bevalling

Na de bevalling voelt de baarmoeder leeg. Je kunt ook een ritueel na de zwangerschap doen. Vaak ben je in deze periode wel druk met andere dingen. Geef jezelf tijdens deze periode daarom meer de ruimte om bewust te verbinden met je baarmoeder. Adem bewust naar je baarmoeder toe en geef het zachtheid, liefde en aandacht. Geef het de ruimte om energetisch los te laten dat er leven in is gegroeid. Het is een bijzonder, maar intensief proces.

Boeken over verbinding met de baarmoeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds