fbpx

Regelmatig komt het voor dat mensen kleuren en beelden (visualisaties) zien tijdens meditatie, ademwerk en/of yoga. Vaak kreeg ik er vragen over wat deze kleuren en verbeeldingen betekenen na afloop van sessies. Ik besloot daarom hier een blog aan te wijden. Het is namelijk niets geks. Maar een opening voor jezelf.

Mijn ervaringen met kleuren zien tijdens meditatie, yoga en ademwerk

Vrijwel altijd zie ik kleuren en verbeeldingen tijdens ademwerk en yoga. Het is totale overgave aan rust en mijn onderbewuste. Waarin ik dichter bij mezelf kom. Waarin ik leer voelen wat belangrijk voor mij is en waarin ik aanvaard wat zich aandient. 

In het begin vond ik het vreemd. En eng. Wat had dit mij te brengen? Maar toen ik open ging staan voor mijn intuïtie kon ik zien welke boodschappen er voor mij zijn. Voor mezelf. Maar ook waar ik anderen mee kan helpen. 

Door open te gaan staan voor kleuren, verbeeldingen en visualisaties kan ik mijn leven leiden vanuit vertrouwen en rust. En dat geef ik graag door. 

Ademen naar jouw zielsgevoel en intuïtie 

Overgave aan jouw zielsgevoel en intuïtie helpt je om dichter bij jezelf te komen. Je onderbewuste heeft het bij het rechte eind. Waarin we vaak geneigd zijn om maar door te rennen, vergeten we onze verlangens en zielsgevoelens. Wat er werkelijk toe doet en waar je voor staat in het leven. 

Wanneer je je volledig overgeeft aan jouw ademhaling, geef je ruimte aan jouw onderbewuste. Hierin liggen boodschappen voor jouw verborgen. Boodschappen wat jij hebt te brengen in deze wereld. Maar vooral hoe jij jouw leven mag leiden. 

Natural high en kleuren zien tijdens meditatie en ademwerk

Het wordt ook wel eens natural high genoemd. Terwijl er niets natural high aan is. Het is namelijk jouw werkelijkheid. Dieptegang in jouw innerlijke wereld. Openheid naar jouw gevoel. Liefde voor jezelf. Maar ook liefde voor de wereld. 

Open staan voor het nieuwe

Soms wordt het als vervreemd ervaren. Of gekke beelden en kleuren. Maar juist als je open gaat staan voor het nieuwe ontstaat er ruimte. Openheid en dieptegang. Het is een totaal nieuwe wereld voor velen. Terwijl het werkelijk iets normaals is. We zijn er juist vervreemd van geraakt. Intuïtie. Leven vanuit gevoel, liefde en licht. 

Wat je ermee kunt

Je kunt we ontzettend mooie dingen mee doen. Ga schrijven. En sta ervoor open. Welke boodschappen heeft het jou te vertellen?

Wil je meer weten hierover? En wat de boodschappen in jouw onderbewuste voor jou te betekenen hebben? Ontdek hier meer over in de online breathe better cursus.

Dit boek vind je wellicht ook interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...