fbpx

Start 2022 in alle rust en focus voor jezelf met het Online Breathe Better Programma. Deze cursus bevat Ademwerk, yoga, behavioural change practices waarmee je meer voor jezelf gaat kiezen.
 
Dit programma is voor jou als je veel in je hoofd zit, onrustig bent, chronische pijn hebt, een vol hoofd, vaak piekert, paniekaanvallen, hyperventilatie, gehaast of vermoeid bent.
 

In deze cursus:

√ Ontdek je hoe je van je piekergedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt.
√ Ontdek je hoe je MEER RUST kunt creëeren voor jezelf
√ Ontdek je de kracht van VOLLEDIGE ONTSPANNING en OVERGAVE
√ Onthul ik je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT hebt
√ Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag
√ Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat
√ Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING
√ Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN
 
Meld je aan voor 259,00 voor het Basis Breathe Better Programma incl 3 live online groepslessen en 6 modules.
 
Of stap in het VIP Breathe Better Programma incl 3 live online groepslessen en 3x een 1:1 breathwork sessie waarin we jouw persoonlijke vraagstukken nog dieper gaan uitwerken.
 
Alle sessies zijn online via zoom. Of als je in de buurt van Alkmaar woont kunnen de 1:1 sessies ook live gepland worden.
 

Dit programma is voor jou als je veel in je hoofd zit, onrustig bent, chronische pijn hebt, een vol hoofd, vaak piekert, paniekaanvallen, hyperventilatie, gehaast of vermoeid bent. 

Goed ademen en gronden geeft je meer rust in je hoofd en lichaam. Klachten zullen hierdoor verminderen en je voelt je beter in je lijf. Juist door met je ademhaling weer bewust te voelen in je lijf en je lichaam de ruimte te geven, geef je ruimte aan je werkelijke zelf. Hierdoor boost je je zelfvertrouwen waardoor je vanuit ontspanning en vertrouwen gaat leven.

Door te voelen ga je je grenzen beter aangeven. Je lichaam bewuster voelen. En meer ruimte ervaren in je mind.

Het Breathe Better Programma bestaat uit 6 modules waarin je stap voor stap de kracht van ademhalen gaat ervaren en integreren. In het VIP Programma krijg je ook 1:1 begeleiding erbij. 

Naast dat er adem oefeningen geleerd worden zijn er ook oefeningen waarin je oude patronen gaat doorbreken. De reflectie opdrachten bestaan uit behavioural change opdrachten. Dit zijn schrijfopdrachten waarin je jouw patronen gaat doorbreken en veranderen. Door je er bewust van te worden en er nieuwe gezonde patronen tegenover te zetten.

In deze cursus:

Ontdek je hoe je patronen in  jouw ONDERBEWUSTE elimineert en meer vanuit OVERGAVE gaat leven

√ Ontdek je hoe je van je piekergedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt.

√ Ontdek je hoe je MEER ADEMRUIMTE creëert voor jezelf

Ervaar je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT krijgt

 Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag

 Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat

  Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING

 Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN

Jouw investering is 259,00,- voor het Basis Breathe Better Programma
Wil je als VIP Breather  instappen dan betaal je €599,00. 
 

Dit is wat je krijgt:

6 modules waarin je stap voor stap de kracht van de ademhaling ontdekt:

Module 1: Bewustwording
Module 2: Voelen
Module 3: Detox
Module 4: Gronden
Module 5: Focus
Module 6: Mindset

Mindfulness oefeningen, magische inzichten, meditaties, ademhalingsoefeningen, schrijf en reflectie opdrachten.

Video & Audiolessen.

Levenslang toegang tot de cursus.

Waardevolle extra’s.

√ 3 online groepslessen (breath & yin en breath & flow)

Goed om te weten:

Je kunt op elk gewenst moment starten. Tijdens deze cursus doorloop je 6 modules waarin je stap voor stap de HELENDE KRACHT van ademwerk ontdekt.

Je bepaalt zelf wanneer je de module wilt bekijken zodat je deze cursus in jouw eigen tempo kunt volgen.

Je behoud levenslang toegang tot deze cursus waardoor je zelf de planning van deze cursus kunt bepalen en deze BRILJANTE  tools op je gemak kunt integreren in jouw leven.

Doordat je levenslang toegang hebt tot het cursusmateriaal kun je ook levenslang blijven oefenen met de materialen die je ontvangt in deze cursus. Echt een aanvulling voor jouw leven, wat werkelijk life changing is!

Mijn missie is om zoveel mogelijk MANNEN en VROUWEN de KRACHT van de ademhaling te laten ontdekken. 

Voel jij een ja? Meld je dan nu gauw aan en ontvang direct jouw waardevolle bonussen! 

Breathwork & Certified Yoga Teacher:

Mijn naam is Joyce Mol. Oprichter van Mind Events Factory, Breathwork Expert en Certified Yoga teacher.

Ademwerk, yoga, spiritualiteit en bewegingstherapie kwamen al vrij vroeg op mijn pad. Vanuit de Noord-Hollandse mentaliteit kreeg ik vanuit huis mee dat ik hard mocht werken. 

Deze mentaliteit zorgde ervoor dat ik vaak over mijn eigen grenzen heen ging. Ik was me niet bewust van mijn lichamelijke pijngrenzen en liep altijd rond met een gespannen nek, gespannen schouders, spanningshoofdpijn en paniekaanvallen. Piekeren was een van mijn dagelijkse bezigheden waardoor ik meer in mijn hoofd zat dan in mijn lijf. Ik kwam ook vaak bij de fysiotherapeut. Nu weet ik dat het vooral spanningsklachten waren die geforceerd werden. 

Ook kreeg ik op jonge leeftijd bij de huisarts pillen voorgeschreven om mijn pijnklachten en paniekaanvallen te onderdrukken. Tot ik erachter kwam dat dit niet the way to go is om van je klachten af te komen en dat dit dus eigenlijk het verdoezelen van je emoties is. Een emotie mag leven en gevoeld worden. Anders blijft het stagneren in je systeem. 

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat de pillen die ik ooit voorgeschreven kreeg mij alleen maar meer vermoeidheid dan rust gaven. Ik kwam hierdoor niet in mijn REM-slaap. Toen ik dit inzicht kreeg kwam ik erachter dat ik zeker 4 jaar niet ‘echt’ geslapen had en het wel logisch was dat ik moe en op was. Ik besloot dat ik hier zo snel mogelijk vanaf moest. Ik ging me verdiepen in ademwerk, yoga en mindfulness.

Tijdens een van mijn eerste yogalessen leerde ik over de kracht van de ademhaling in combinatie met yoga. En dit voelde als zo’n SHIFT in mijn energie en mijn lichaam, dat ik direct wist dat ik andere keuzes mocht  gaan maken. Ik stopte met mijn opleiding en nam de ruimte om mezelf te gaan ontdekken. Zonder moeten. Zonder druk. Maar echt voelen waar mijn intrinsieke motivatie vandaan kwam. 

Het is het mooiste cadeau aan mezelf geweest om te ontdekken wat ademwerk / breathwork / pranayama en yoga voor mij konden betekenen. In 2018 herstelde ik o.a. door ademwerk en yin yoga binnen 6 maanden van de pijn in mijn nek die ik ervaarde door whiplash klachten, een evenwichtsstoornis,  spanningshoofdpijn en angstklachten die ik opliep door een auto ongeluk. Juist omdat dit deze tools binnen handbereik had. Dit vond ik zo magisch dat ik mezelf gunde om docentenopleidingen te gaan volgen. Verdiepingen en al deze kennis deel ik graag met wie het nodig heeft. Wie voelt dat er ook meer mogelijk is. Burn-out, whiplash klachten en PTSS hoeft niet blijvend te zijn. Juist door zelf de regie te nemen kan je je weer ontspannen en energiek gana voelen. 

Ik voel me nu meer ONTSPANNEN dan ooit. Juist doordat ik durf te kiezen voor mezelf. GRENZEN aangeven. Luisteren naar mijn lichaam en VOELEN wat MIJN EIGEN ADEMRITME aangeeft helpt me om dicht bij mezelf te blijven. Dit gun ik jou ook! 

Het zelfhelend vermogen en de kracht die ademhalen in zich heeft is MAGISCH!

In een aantal jaar tijd had ik dus best wel wat tegenslagen. Maar door de kracht van mijn ademhaling in te zetten, kon ik mijzelf weer volledig herstellen. Het zijn tools waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Dit mocht ik ervaren en jou gun ik ook meer ONTSPANNING in je hoofd en lijf. En ook als je chronische pijn hebt waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Geef jezelf de kans om andere mogelijkheden te ontdekken. Voel. Ga naar binnen. In het donker ontstaat het licht. 

In het Online Breathe Better Programma ontdek je hier alles over. Een alles veranderend programma waarin je ontdekt hoe de ademhaling jouw lichaam en mind kan herstellen. Oude patronen laat je los om nieuwe gezonde patronen aan te maken zodat je vol zelfvertrouwen weer in het leven kunt staan. 

Reviews:

 

Veelgestelde vragen

 • Wat is ademwerk?
  Ademwerk is een verzamelnaam voor diverse ademhalingstechnieken. We werken met de ademhaling om zo patronen te doorbreken. Onderliggende angsten los te laten en stress te verminderen. De ademhaling zetten we in omdat dit het enige is wat ons leven geeft en ons ook het leven weer laat. 

 • Ik merk dat ik het spannend vind om met mezelf aan de slag te gaan
  Het is ook super spannend om met jezelf aan de slag te gaan. Maar als je altijd doet wat je altijd deed. Krijg je wat je altijd kreeg. Dus wil jij nu eindelijk werken aan meer zelfvertrouwen zodat je beter je grenzen kunt bewaken? Dan is deze cursus voor jou.
 • Ik twijfel of dit wel iets is voor mij en of ik mij wel kan open stellen?
  Ik ben er van overtuigd dat ademwerk voor iedereen transformerend werkt. Het feit dat je hier al naar kijkt zegt al dat je hier voor open staat. Ga het gewoon ervaren.
 • Ik merk dat ik weerstand ervaar. Wat kan ik dan het beste doen?
  Geef jezelf de ruimte om te ontdekken. Wanneer je meer open gaat staan voor het nieuwe zul je merken dat je steeds zelfverzekerder in het leven gaat staan en meer energie krijgt om dingen te doen waar je normaal geen energie voor hebt.
 • Ik doe al 1x in de week yoga. Kan ik dit er dan bij doen?
  Jazeker. Ademwerk is een fanatische aanvulling op yoga en in je dagelijkse leven. Deze cursus kun je als extra zien. Je ontvangt naslagwerk waar je altijd weer op kunt terugvallen. Yoga is een moment waarin je echt even de tijd neemt voor jezelf. Tijdens deze cursus ontdek je vooral wat de geheimen zijn van ademhalen.
 • Kan ik ook op ieder moment starten?
  Jazeker. Je houdt oneindig toegang tot deze cursus. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je start met de cursus.
 • Ik ben coach / therapeut. Kan ik dan ook meedoen? 
  Jazeker. Je kunt de lessen en tools die je ontdekt inzetten voor jouw 1-op-1 sessies en groepssessies. Je verdiept je nog meer in de materie.
 • Hoe en wanneer gaan we de 1-op-1 breathwork sessie & coaching inplannen?

  Je kunt de sessie online volgen via zoom of live in de studio in Alkmaar. Jouw verlangen is mijn wens. Geef dus zeker jouw voorkeur aan. Dan regelen we dat. Een sessie duurt 1,5 uur. 

  We kunnen de sessie voorafgaand aan de training inplannen of aan het einde om mee af te sluiten. Net waar jij behoefte aan hebt.