fbpx

Ben je benieuwd naar de kracht van ademwerk? Dan ben je op het juiste adres bij deze Ademwerk Workshop Online. 

Goed ademen en gronden in je lijf geeft je meer rust in je hoofd en lichaam. Klachten zullen hierdoor verminderen en je voelt je beter in je lijf. Met je ademhaling leer je weer bewust te voelen in je lijf en je lichaam de ruimte te geven. Je geeft ruimte aan je werkelijke zelf. Hierdoor boost je je zelfvertrouwen waardoor je vanuit ontspanning, rust en vertrouwen gaat leven. Je gaat meer ruimte ervaren fysiek en mentaal.

Door te voelen en bewust te ademen ga je je grenzen beter herkennen en aangeven. Jouw persoonlijke ademritme welke leidend is, geeft richting aan je leven.

In deze online Ademwerk Workshop:

√ Ontdek je hoe je van je piekergedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt.

√ Ontdek je hoe je MEER RUST kunt creëeren voor jezelf

√ Ontdek je de kracht van VOLLEDIGE ONTSPANNING en OVERGAVE

√ Ontdek je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT hebt

√ Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag

√ Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat

√ Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING

√ Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN

Meld je aan voor, maar €57,00 voor het Breathe Better Programma – deze bevat 6 modules met video’s, meditaties, behavioural change opdrachten welke je geheel in je eigen tijd kan volgen. In jouw tempo. Je gaat stap voor stap de kracht van ademhalen ervaren en integreren.   

Naast dat er adem oefeningen geleerd worden zijn er ook oefeningen waarin je oude patronen gaat doorbreken. De reflectieopdrachten bestaan uit behavioural change opdrachten. Dit zijn schrijfopdrachten waarin je jouw patronen gaat doorbreken en veranderen. Door je er bewust van te worden en er nieuwe gezonde patronen tegenover te zetten.

In deze Ademwerk workshop – online cursus

√ Ontdek je hoe je patronen in  jouw ONDERBEWUSTE elimineert en meer vanuit OVERGAVE gaat leven

√ Ontdek je hoe je van je piekergedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt.

√ Ontdek je hoe je MEER ADEMRUIMTE creëert voor jezelf

√ Ervaar je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT krijgt

√ Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag

√ Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat

√  Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING

√ Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN

Jouw investering is 57,00,- voor het Breathe Better Programma

Dit is wat je krijgt:

6 modules waarin je stap voor stap de kracht van de ademhaling ontdekt:

 • Bewustwording
 • Voelen
 • Gronden
 • Detox
 • Focus
 • Mindset

Mindfulness oefeningen, magische inzichten, meditaties, ademhalingsoefeningen, schrijf en reflectie opdrachten.

Video & Audiolessen.

Levenslang toegang tot het ademwerk workshop materiaal.

Waardevolle extra’s.

Goed om te weten over deze online ademwerk workshop – online

  Je kunt op elk gewenst moment starten met deze Ademwerk workshop online in je eigen tijd. Tijdens deze online ademwerk workshop doorloop je 6 modules waarin je stap voor stap de HELENDE KRACHT van ademwerk ontdekt.

√  Je bepaalt zelf wanneer je de module wilt bekijken zodat je deze cursus in jouw eigen tempo kunt volgen.

  Je behoud levenslang toegang tot deze cursus waardoor je zelf de planning van deze cursus kunt bepalen en deze BRILJANTE  tools op je gemak kunt integreren in jouw leven.

  Doordat je levenslang toegang hebt tot het cursusmateriaal kun je ook levenslang blijven oefenen met de materialen die je ontvangt in deze cursus. Echt een aanvulling voor jouw leven, wat werkelijk life changing is!

Mijn missie is om zoveel mogelijk MANNEN én VROUWEN de KRACHT van de ademhaling te laten ontdekken.

Voel jij een ja? Meld je dan nu gauw aan voor maar €57,00 euro. Je houdt onbeperkt toegang tot deze online ademwerk workshop en al het cursusmateriaal. 

Deze ademwerk workshop is ontwikkeld door Joyce Mol, Founder van Mind Events Factory, Breathwork, Yoga Teacher en Bewegingstherapeut.

Mijn naam is Joyce Mol. Founder van Mind Events Factory, Breathwork, Yoga teacher en Bewegingstherapeut. Daarnaast ben ik ook Womb Keeper, Moon & Cacao Facilitator.

Ademwerk, yoga, spiritualiteit en bewegingstherapie kwamen al vrij vroeg op mijn pad. Tijdens mijn studie tijd kwam ik al in aanraking met yoga.

Ik ging in mijn studie tijd vaak over mijn eigen grenzen heen. Ik was me niet bewust van mijn lichamelijke pijngrenzen en liep altijd rond met een gespannen nek, gespannen schouders, spanningshoofdpijn en paniekaanvallen. Piekeren was een van mijn dagelijkse bezigheden waardoor ik meer in mijn hoofd zat dan in mijn lijf. 

Andere keuzes maken

Tijdens een van mijn eerste yogalessen leerde ik over de kracht van de ademhaling in combinatie met yoga. En dit voelde als zo’n SHIFT in mijn energie en mijn lichaam, dat ik direct wist dat ik andere keuzes mocht  gaan maken. Ik stopte met mijn opleiding en nam de ruimte om mezelf te gaan ontdekken. Zonder moeten. Zonder druk. Maar echt voelen waar mijn intrinsieke motivatie vandaan kwam.

Het is het mooiste cadeau aan mezelf geweest om te ontdekken wat ademwerk en yoga voor mij konden betekenen. In 2018 mocht ik nog een laagje dieper op onderzoek uit na een auto ongeluk. Hierna ben ik mezelf ook gaan specialiseren yoga, ademwerk en meer mooie technieken om het lichaam te helen.

Ik herstelde o.a. door ademwerk en yin yoga binnen 6 maanden van de pijn in mijn nek die ik ervaarde door whiplash klachten, een evenwichtsstoornis,  spanningshoofdpijn en angstklachten die ik opliep door het auto ongeluk. Waar mij eerst verteld werd dat ik ermee moest leren leven, geloofde ik dat niet. Ik voelde dat er een weg was naar heling. Naast mijn traject bij een psycholoog waar ik EMDR sessies kreeg ben ik yoga gaan volgen en volgde vervolgens ook diverse yoga opleidingen waarin ik me in de kracht van lichaamswerk, beweging en ademwerk mocht gaan verdiepen.

In de afgelopen jaren heb ik me in zoveel mooie technieken mogen verdiepen. Van yin yoga opleidingen tot yang yoga opleidingen. Bewegingstherapie. Tot ademwerk, pranayama en tantrische ademtechnieken. Allemaal tools die ik door mijn leven heen in kan zetten wanneer ik het voel.

Ontspannen en gegrond

Ik voel me nu meer ONTSPANNEN en GEGROND dan ooit. Juist doordat ik durf te kiezen voor mezelf. GRENZEN aangeven. Luisteren naar mijn lichaam en VOELEN wat MIJN EIGEN ADEMRITME aangeeft helpt me om dicht bij mezelf te blijven. Dit gun ik jou ook!

Het zelfhelend vermogen en de kracht die ademhalen in zich heeft is MAGISCH!

In een aantal jaar tijd had ik dus best wel wat tegenslagen. Maar door de kracht van mijn ademhaling in te zetten, kon ik mijzelf weer volledig herstellen. Het zijn tools waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Dit mocht ik ervaren en jou gun ik ook meer ONTSPANNING in je hoofd en lijf. En ook als je chronische pijn hebt waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Geef jezelf de kans om andere mogelijkheden te ontdekken. Voel. Ga naar binnen. In het donker ontstaat het licht.

Online Breathe Better Programma

In het Online Breathe Better Programma ontdek je hier alles over. Een alles veranderend programma waarin je ontdekt hoe de ademhaling jouw lichaam en mind kan herstellen. Oude patronen laat je los om nieuwe gezonde patronen aan te maken zodat je vol zelfvertrouwen weer in het leven kunt staan.

Reviews:

Veelgestelde vragen

 • Wat is ademwerk?
  Ademwerk is een verzamelnaam voor diverse ademhalingstechnieken. We werken met de ademhaling om zo patronen te doorbreken. Onderliggende angsten los te laten en stress te verminderen. De ademhaling zetten we in omdat dit het enige is wat ons leven geeft en ons ook het leven weer laat.
 • Ik merk dat ik het spannend vind om met mezelf aan de slag te gaan
  Het is ook super spannend om met jezelf aan de slag te gaan. Maar als je altijd doet wat je altijd deed. Krijg je wat je altijd kreeg. Dus wil jij nu eindelijk werken aan meer zelfvertrouwen zodat je beter je grenzen kunt bewaken? Dan is deze cursus voor jou.
 • Ik twijfel of dit wel iets is voor mij en/of ik mij wel kan open stellen?
  Ik ben er van overtuigd dat ademwerk voor iedereen transformerend werkt. Het feit dat je hier al naar kijkt, zegt al dat je hier voor open staat. Ga het gewoon ervaren.
 • Ik merk dat ik weerstand ervaar. Wat kan ik dan het beste doen?
  Geef jezelf de ruimte om te ontdekken. Wanneer je meer open gaat staan voor het nieuwe zul je merken dat je steeds zelfverzekerder in het leven gaat staan en meer energie krijgt om dingen te doen waar je normaal geen energie voor hebt.
 • Ik doe al 1x in de week yoga. Kan ik dit er dan bij doen?
  Jazeker. Ademwerk is een fanatische aanvulling op yoga en in je dagelijkse leven. Deze cursus kun je als extra zien. Je ontvangt naslagwerk waar je altijd weer op kunt terugvallen. Yoga is een moment waarin je echt even de tijd neemt voor jezelf. Tijdens deze cursus ontdek je vooral wat de geheimen zijn van ademhalen.
 • Kan ik ook op ieder moment starten?
  Jazeker. Je houdt oneindig toegang tot deze cursus. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je start met de cursus.
 • Ik ben coach / therapeut. Kan ik dan ook meedoen?
  Jazeker. Je kunt de lessen en tools die je ontdekt inzetten voor jouw 1-op-1 sessies en groepssessies. Je verdiept je nog meer in de materie.