fbpx

CBD yoni olie werkt magisch ontspannend bij menstruatiepijn en slaapproblemen. Sinds een aantal jaar gebruik ik de CBD olie van Healmary. Een CBD olie speciaal ontwikkeld voor vrouwen door vrouwen. Het helpt mij bij het verminderen van menstruatie klachten waardoor ik ook beter kan slapen en ontspannen. Ook in tijden van stress helpt dit me om me meer ontspannen te voelen. Het is uiteraard een ondersteuning in een aangepaste levensstijl. In dit artikel vertel ik je mijn ervaringen over de CBD olie van Healmary.

Menstruatie pijn verminderen met CBD yoni olie

Healmary kwam ik een tijd geleden tegen toen ik enorm veel pijn ervaarde tijdens mijn menstruatie. Het was voor mij fascinerend dat een vrouw zich hard maakt voor de natuurwetten en dit inzet voor vrouwelijke hormoon klachten en menstruatie pijn. Daar wilde ik meer over weten. Ik kwam hiermee in aanraking via de OP ZOEK podcast met Shinta Lempers. De founder van Healmary.

De CBD olie ben ik gaan inzetten zodat de pijn minder werd en ik beter kon ontspannen tijdens mijn menstruatie. Het feit dat deze CBD olie voor vrouwen en door vrouwen is gemaakt gaf mij vertrouwen. Daarbij gaf het me ook rust om met natuurlijke middelen meer balans te creëren in mijn hormoonhuishouding.

Ik gebruik nu al zo’n 3/4 jaar geen anticonceptie meer. Hierdoor kan ik veel beter voelen en ervaren hoe het er met mijn hormonen voor staat. Maar hierdoor is mijn menstruatie soms ook pijnlijker en heftiger.

Healmary 10% CBD olie draagt bij aan het verminderen van pijn, maar ook het bevorderen van mijn nachtrust. Ik heb ook een tijdje Healmary 5% geprobeerd. Echter voel ik daar helemaal niks van. De pijn neemt daardoor niet af. De 10% Healmary is bij mij wel echt nodig. Je kunt hier uiteraard zelf mee experimenteren wat voor jou goed werkt.

Eerder gebruikte ik hiervoor in de plaats ook wel Aleve pillen. Maar dat voelt minder goed. Bij een inname van 2 van deze pillen wordt ik duizelig en vaag. De CBD olie werkt daarentegen meer ondersteunend in het proces. In combinatie met een andere levensstijl. Rond deze periode zet ik ook veel yogaoefeningen in om menstruatiepijn te verminderen, het zenuwstelsel te kalmeren en meer rust te ervaren.

CBD olie om beter te slapen

Verder heeft Shinta, de founder van Healmary onlangs een nieuwe olie op de markt gebracht die daarbij ondersteuning geeft aan het verbeteren van de nachtrust. Dit is de 20% CBG/CBD Heal Mary Dream Team. Afgelopen maanden heb ik deze ingezet voor het bevorderen van mijn nachtrust. Maar ook gewoon eens om te testen wat het verschil is tussen de Heal Mary Dream Team en de Heal Mary 10%. Mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar de Heal Mary 10%. Maar de 20% werkt ook verrassend goed om beter en dieper in slaap te komen. Ook andere growers en CBD olie makers die ik ken beamen dat CBG goed werkt om de nachtrust te bevorderen. Er zit meer diepgang in.

Hoe gebruik ik de CBD yoni olie?

Ik neem zo tussen de 3-5 druppels voor het slapen gaan. Onder de tong en laat dit 1 minuut liggen. Daarna drink ik nog een kop slaapthee en lees een boek. Zo wordt ik slaperig en doezel ik langzaam weg.

Tijdens de menstruatie gebruik ik het vooral wanneer ik pijn op voel komen. Dan wil het wel eens zo zijn dat ik 2x 3-5 druppels op een dag neem.

Bij aankoop van een flesje ontvang je ook een sheet waarin je kan bijhouden hoeveel druppels je neemt en hoe je je daarbij voelde. Ik ben echt van intuïtie uitgegaan.

Dromen en emoties

Ik merk ook dat Healmary me ondersteund in het verwerken van emoties tijdens mijn slaap en het brengt mij in de meest bijzondere lucide dromen. Het bewust ervaren hiervan vind ik een mooie bijkomstigheid. En ben hierdoor altijd al gefascineerd geweest.

Ik weet vaak al dat ik lucide dromen kan ontwaken wanneer ik Healmary inzet. Bij de CBD + CBG 20% is de ervaring nog wat intenser.

Wil je meer weten over Healmary? Neem dan gerust eens een kijkje op de website. Met de code joyce10 bestel je jouw CBD olie met 10% korting!

2 Comments

  1. […] Dan zijn er diverse oplossingen om je pijn te verminderen. Zo gebruikt Joyce Mol al enige tijd CBD Yoni Olie. Daar vertelt ze over: ‘De CBD olie ben ik gaan inzetten zodat de pijn minder werd en ik […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...