fbpx

In de huidige maatschappij waarin we nu leven wordt veel van ons gevraagd. Waardoor grenzen aangeven steeds lastiger wordt. Maar juist door bij jezelf te blijven en naar je eigen verlangens te luisteren, ga je leven in rust en vertrouwen. 

Ik zie het veel om me heen. Mensen die te snel en te veel willen. Ik betrap mezelf er soms ook op. Maar dan keer ik weer terug naar het hier en nu. Met ademwerk of mindfulness.

In mijn Online Breathe Better Programma ontdek je hoe je dichter bij jezelf blijft en meer vanuit jouw eigen verlangens kunt gaan leven. 

We zetten in dit programma ademtechnieken in vanuit de eeuwenoude pranayama & natural breathing. Dit helpt om bij de kern te komen en te verbinden met je onderbewuste. Maar ook reflectie opdrachten om jouw vastzittende patronen door te lichten en om te buigen naar gezonde en positieve patronen. 

In jouw onderbewuste liggen jouw verlangens. Jouw boodschap. Het heeft vaak hele interessante boodschappen. Je onderbewuste is de boodschapper van jouw creativiteit, verlangens, dromen en vooral positiviteit. Maar het verteld je ook wanneer er iets mis is. In bijvoorbeeld dromen en nachtmerries.

Met ademwerk werken we toe naar een positieve vorm van het openen van het onderbewuste. Dit kan helpen om creativiteit, manifestatie en productiviteit te boosten.

Wanneer je altijd maar doorrent, geef je jezelf geen tijd om met je onderbewuste en rust modus te verbinden. En zal je altijd die rush voelen. De pressure om maar door te gaan.

Maar wat als je nu eindelijk rust kunt ervaren? Los kunt komen van klachten als een opgejaagd gevoel, stress, paniekaanvallen en chronische pijn klachten? Dan kom je weer tot jezelf. En kan je gaan leven vanuit rust en vertrouwen.

Ben jij er klaar voor? Doe dan mee aan het 6-weekse Breathe Better Programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...