fbpx

Fascia is het ‘vlies’ wat het gehele lichaam samenhoudt. En ook hetgeen waar disbalans in kan ontstaan waardoor pijnklachten blijvend zijn en emoties vast blijven zitten. Tijdens de fascia training in combinatie met yin yoga leer je hoe je chronische pijn en emotionele blokkades los kunt laten. Door zelfmassage toe te passen in yin yoga houdingen wordt de fascia gestimuleerd. Hierdoor wordt het soepeler en ga je zelf meer ontspanning ervaren.

Voor wie is de fascia training?

De fascia training is geschikt voor mensen met chronische pijn, yogadocenten, ademcoaches, massage therapeuten, acupuncturisten en iedereen die meer wilt leren over de kracht van fascia therapie in combinatie met yin yoga. De online yin & fascia therapie training is veelal gevolgd door therapeuten en coaches. Mocht je geen hele training willen volgen als individu, dan kan de masterclass ook fijn zijn om te volgen.

Wat leer je in de training?

In de fascia training leer je hoe je fascia ballen kunt inzetten in yin yoga houdingen, zelfmassage technieken en hoe de meridianen uit de Chinese geneeskunde verband houden met de fascia lijnen (wetenschap).

Waar is de training helpend voor?

  • persoonlijke verdieping voor docenten, therapeuten en coaches
  • extra tools tijdens je sessies
  • chronische pijn
  • emotionele blokkades
  • litteken weefsel
  • trauma

Duur training

De volledige training duurt 6 weken / 6 modules. Hierin leer je wat fascia is, hoe je sequences maakt voor jouw persoonlijke situatie of een oefenpersoon. En doorloop je zelf een persoonlijke reis naar binnen. Want alleen door het zelf volledig te doorvoelen, kan je het uiteindelijk ook op jouw eigen unieke manier gaan doorgeven. Weten is fijn. Maar doorvoelen is key om het goed onder woorden te kunnen brengen. Tijdens de training heb je ook feedback momenten met de docent, Joyce, per mail.

Retreat

Ben je toe aan totale ontspanning? Schrijf je dan in voor het Back to your inner nature retreat van 4-9 Oktober in Zuid Frankrijk!

2 Comments

  1. […] lichaam gaat compenseren. Wanneer je pijn ervaart omdat je emoties niet goed kunt uiten, dan is de 6-weekse fascia training of masterclass zeker interessant om te […]

  2. […] losmaken met yin yoga en massage ballenElemental Yin Yoga & Fascia Therapie RetreatFascia TrainingFascia yoga voor ontspanning en loslaten chronische […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds