fbpx

Heerlijk vond ik het. De eerste massages die ik ontving met essentiële oliën. De oliën brachten me dieper in ontspanning, werkte echt door op mijn lichaam en brachten magische transformaties teweeg. Voorafgaand aan de sessies zette we de oliën in tijdens een meditatie. 1 druppel op de hand even in masseren en vervolgens inhaleren. Ogen gesloten en volledige overgave aan de geuren, verbeeldingen en wat er nog meer voorbij kwam. 

Ik vond het een magische toevoeging voor mijn adem en yogalessen. Nu gebruik ik de oliën al bijna 2 jaar in mijn studio en geef ik de deelnemers een extra belevenis. 

In dit artikel vertel ik je meer over de verschillende oliën en mogelijkheden die jij kunt gebruiken tijdens jouw practice en jouw lessen. 

Abundance

Abundance is een olie die heel erg werkt op het stimuleren van ontvangen. Wanneer je niet open staat voor ontvangen kan deze geur een bijdrage leveren aan jouw gemoedstoestand. Verder is het een heerlijke winterse kruidige geur met kaneel die veel warmte naar je toe brengt en liefde. Laat het maar stromen. Laat het maar naar je toekomen. You’re worth it. 

Believe

De olie Believe is een krachtige olie die werkt op het stimuleren van zelfvertrouwen. Wanneer het even minder gaat of wanneer je merkt dat je onzeker bent over jouw te behalen verlangens. Gebruik deze olie voorafgaand aan je meditatie, yoga practice of adem practice. En ervaar wat het met je doet. 

Valor 

Valor is een olie die helpt om beter te aarden. Deze olie bevat o.a. de blauwe spar en brengt veel rust teweeg. Veel van mijn deelnemers vinden deze olie enorm fijn om te ervaren aan het begin van een een les. Het helpt ze werkelijk dieper te zakken in hun lichaam. In overgave en vertrouwen. Aarden helpt om je weer wat veiliger te voelen. Gegrond. 

Orange

Citrus geuren hebben een oppeppende werking. Ik vind het een magische geur om in te zetten tijdens mijn lessen als de energie wat meer opgewekt mag worden. Ook heel fijn om te combineren met Believe. Voor het stimuleren van manifestatie en vertrouwen. 

Voor meer ademruimte kan ik twee geuren aanraden:
– Eucalyptus
– Pine

Deze zijn echt Magic. 

Wil je meer weten over essentiële oliën? Ga dan eens experimenteren met een starterskit. In een starterskit zit een diffuser, 12 oliën en nog een aantal fijne gooiden. Je besteld ze hier via de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds