Ontdek de magie van de Poortdagen in 2023. De Poortdagen maken deel uit van een fascinerend fenomeen dat zich periodiek voordoet in het universum. Het zijn dagen waarop de energetische trillingen op aarde zich op een bijzondere manier openen, waardoor er een krachtige stroom van universele energie doorheen kan komen. In 2023 zijn er weer een aantal van deze Poortdagen om naar uit te kijken!

Wat je kunt voelen tijdens een van de poortdagen in 2023

Op een Poortdag is de energie rondom ons intenser en kunnen we dieper contact maken met ons hogere zelf en het spirituele rijk. Het is een tijd van verhoogde bewustwording, inzicht en transformatie. Een gelegenheid om oude patronen los te laten, nieuwe intenties te zetten en spirituele groei te ervaren.

Alle poortdagen 2023 op een rij

Maar welke dagen zijn dan precies de Poortdagen in 2023? Hier is een lijst van enkele belangrijke data:

1) 1 januari – Deze dag markeert het begin van het nieuwe jaar en brengt een frisse energie met zich mee. Het is een uitstekende tijd om intention setting en visualisatieoefeningen te doen, en jezelf af te stemmen op de energie die je wilt manifesteren in het komende jaar.

2) 11 februari – Deze datum staat bekend als de Leeuwenpoort en opent een krachtige energiepoort voor spirituele groei en zelfexpressie. Het is een uitnodiging om je innerlijke kracht te omarmen en je ware zelf naar buiten te laten komen.

3) 21 mei – Deze dag markeert het begin van het teken Gemini en brengt een energie van communicatie, verbinding en nieuwsgierigheid met zich mee. Het is een gunstige tijd om jezelf te uiten, nieuwe connecties te maken en andere perspectieven te verkennen.

4) 8 augustus – De Leeuwenpoort herhaalt zich op deze dag en brengt opnieuw een krachtige energie van creativiteit en leiderschap. Het is een tijd om je innerlijke vuur te laten branden en je passie te volgen. Tijdens deze dag kun je een Leeuwenpoort Activatie Meditatie doen in combinatie met het Value Journaling E-book.

5) 11 november – Deze dag staat bekend als de 11:11 Poort en vertegenwoordigt een opening naar hogere bewustzijnslagen en spirituele transformatie. Het is een uitnodiging om je intuïtie te vertrouwen en je hogere doel te vinden.

Doe mee aan de Online Goddess Meditation & Yin Yoga Course. Deze start op 14 oktober tijdens de nieuwe maan. Elke zaterdagochtend een sessie voor 10 weken. We eindigen vlak voor de kerstvakantie. Op 11 november zal er een speciale les zijn met de focus op spirituele transformatie. Saraswati staat ook voor de goddess of wisdom, knowledge en spirituality.

Hoe kun je poortdagen goed doorkomen?

Hoe kun je optimaal profiteren van deze Poortdagen? Het is belangrijk om jezelf in een staat van ontvankelijkheid te brengen en bewust af te stemmen op de energie om je heen. Dit kun je doen door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties of rituelen die resoneren met jou.

Je kunt ook intenties stellen tijdens deze Poortdagen en deze visualiseren alsof ze al plaatsvinden. Het universum is extra gevoelig voor je gedachten en intenties tijdens deze periode, dus gebruik deze kans om je dromen en doelen te manifesteren.

Zorg goed voor jezelf!

Verder is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze intensieve energetische periodes. Zorg voor voldoende rust, drink veel water, eet gezond en luister naar de signalen van je lichaam.

De Poortdagen in 2023 beloven een periode van groei, bewustwording en magie te zijn. Door je af te stemmen op de energie die beschikbaar is, kan je jezelf en jouw pad naar persoonlijke evolutie ondersteunen. Dus maak van deze bijzondere dagen gebruik en stap in de energie van transformatie en mogelijkheden!