fbpx

Ademhalingstechnieken, pranayama en verschillende vormen van breathwork, hebben de kracht om ons te verbinden met onze innerlijke staat van zijn. En ons te helpen stress te verminderen, angsten te overwinnen en blokkades op te heffen. En het goede nieuws is dat je nu kunt genieten van de vele voordelen van breathwork zonder je huis te verlaten. Dankzij de mogelijkheid om breathwork online te beoefenen, kun je overal en altijd genieten van deze diepgaande transformatieve beoefening.

Voordelen van breathwork online

Laten we eens duiken in enkele van de voordelen van breathwork online:

Toegankelijkheid

De mogelijkheid om breathwork online te beoefenen maakt deze transformerende ervaring toegankelijk voor iedereen. Je hebt alleen een internetverbinding en een rustige ruimte nodig waar je je kunt concentreren. Of je nu in een grote stad woont. Of op het platteland, je hebt de mogelijkheid om zelfstandig of met een online begeleider aan breathwork te doen.

Flexibiliteit

Het leven kan druk zijn en het kan soms moeilijk zijn om tijd vrij te maken om een fysiek bijeenkomst voor breathwork bij te wonen. Met online breathwork kun je je oefeningen en sessies inpassen in je eigen schema. Of je nu ‘s ochtends vroeg, ‘s avonds laat of zelfs tijdens je lunchpauze wilt ademen. Je hebt de vrijheid om dit te doen wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Comfort en privacy

Breathwork kan soms intens en emotioneel uitdagend zijn. Door online te ademen, kun je deze ervaringen in het comfort en de privacy van je eigen huis beleven. Je kunt je veilig en vertrouwd voelen in je eigen omgeving. Wat kan helpen om dieper in dive breathwork te gaan en volkomen overgave te ervaren.

Verscheidenheid aan begeleiders en stijlen

Het internet biedt een schat aan gerespecteerde breathwork begeleiders en verschillende stijlen van breathwork. Dit stelt je in staat om verschillende online begeleide sessies uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij jou past. Of je nu geïnteresseerd bent in Pranayama. Holotropisch ademen. Verbonden ademen. Transformational breath. Of een andere techniek. Je hebt toegang tot een breed scala aan opties.

Wereldwijde community

Er is iets bijzonders aan het samen ademen met anderen, zelfs als dit online gebeurt. Met online breathwork sessies kun je deelnemen aan een wereldwijde community van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar bewustzijn, healing en transformatie. Het delen van deze ervaring met anderen kan emotionele ondersteuning en verbinding bieden, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

De vrijheid om te ademen wanneer je maar wilt met breathwork online

Breathwork online biedt een waardevolle en toegankelijke manier om te profiteren van de vele voordelen van ademhalingstechnieken. Je hebt de vrijheid om te ademen waar en wanneer je maar wilt, en je kunt genieten van persoonlijke groei en transformatie in het comfort van je eigen huis. Dus waarom zou je jezelf beperken tot fysieke bijeenkomsten als je de kracht van breathwork online kunt ervaren? Het is tijd om je ademhaling te bevrijden en nieuwe hoogten te bereiken, waar je ook bent!

Breathe Better Programma

In het Breathe Better Programma neem ik je mee in jouw eigen natuurlijke ademritme, pranayama, meditaties en schrijfopdrachten.

In het Breathe Better Programma:

  • Ontdek je hoe je van je pieker gedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt
  • Ontdek je hoe je MEER RUST creëert voor jezelf
  • Ontdek je de kracht van VOLLEDIGE ONTSPANNING en OVERGAVE
  • Ervaar je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT krijgt
  • Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag
  • Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat
  • Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING
  • Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN

Jouw eenmalige investering is nu €157!

Het Breathe Better Programma bestaat uit 6 modules waarin je stap voor stap de kracht van ademhalen gaat ervaren en integreren.


Naast dat je ademhalingstechnieken leert vanuit de pranayama, en bewustzijn ademtechnieken door middel van meditaties, ontdek je ook oefeningen waarin je oude patronen gaat doorbreken. De reflectieopdrachten bestaan uit behavioural change opdrachten. Dit zijn schrijfopdrachten waarin je jouw patronen gaat doorbreken en veranderen. Door je er bewust van te worden en er nieuwe gezonde patronen tegenover te zetten.

Je ontvangt:

√ 6 modules waarin je werkt van bewustwording naar een krachtige mindset met ademhalingsoefeningen
√ schrijfopdrachten waarmee je oude patronen doorbreekt

De 6 modules volg je zelf in je eigen tijd via het online learning platform waar je life time access toe hebt.

Jouw eenmalige investering is €157! Meld je aan door af te rekenen via de webshop en je ontvangt direct toegang tot de cursus. Of meld je aan voor het VIP Breathe Better Programma en ontvang er 3x een 1:1 breathwork sessie met coaching bij. 

Andere programma’s die je wellicht interessant vindt zijn de Chakra Breathwork Serie of de Breathe & Write Cursus van Nanneke van Drunen.

1 Comment

  1. […] nieuwe uitdagingen op: Stel jezelf doelen en daag jezelf uit om buiten je comfortzone te stappen. Door jezelf nieuwe uitdagingen te geven, zul je merken dat je steeds sterker en […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds