fbpx

Ben je zwanger? En wil je je goed voorbereiden op de bevalling, maar ook bewust genieten tijdens je zwangerschap? Deze complete online zwangerschapscursus met yoga, meditatie en ademwerk helpt je door de zwangerschap heen meer te genieten en je voor te bereiden op de bevalling. Maar ook daarna heb je profijt van de oefeningen en krijg je een trimester 4 nazorg module. Zodat jij optimaal kan genieten van je kraamtijd en het moederschap. 

Deze online zwangerschapscursus bevat oefeningen voor tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling. 

Voor de bevalling voor het loslaten van emoties en spanning en na de bevalling. Zodat je in rust en reinheid van je nieuwe wonder kunt genieten. 

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Lieve toekomstige mama,

Je bent zwanger! Een bijzondere tijd in je leven. In deze cursus ontvang je oefeningen voor je gehele zwangerschap. Zodat je liefdevol voor jezelf kunt zijn en je kindje in zachtheid kunt laten groeien. 

Voor ieder trimester heb ik oefeningen voor je opgenomen zodat je steeds dieper in die zachtheid kunt stromen. Wees lief voor jezelf. Geniet. Voel. Leef. Er groeit leven in jou. 

Toen ik zelf zwanger was ben ik steeds meer gaan verzachten. Ik leefde al volgens en met de natuurlijke elementen. Deed aan yoga en ademwerk als docent. Maar ik vond het heel fijn om meegenomen te worden in een reis naar binnen. Hier en daar volgde ik ook lessen en een cursus. Uiteindelijk heb ik al mijn ervaring als docent, zwangere en vrouw samengevoegd in 1 cursus. Deze prachtige complete zwangerschapscursus! 

Begeleiding door een yogadocent en oefentherapeut

Voor deze cursus ben ik, Joyce, Founder van Mind Events Factory, Yoga Docent en Mama van Ines samen met Floor ter Burg, Oefentherapeut en Mama van Luna in gesprek gegaan hoe we deze cursus zo compleet mogelijk aan kunnen bieden.

Floor: ”Zowel voor mijn zwangerschap, maar helemaal tijdens vond ik het voor mijzelf belangrijk om te vertrouwen op mijn eigen lijf en het natuurlijke proces. Er zijn ons immers heel wat mensen voor gegaan bij wie het ook allemaal gelukt is. Echter vond ik het behoorlijke klus om met mijn veranderende lichaam de balans iedere keer weer te vinden. Met mijn toevoegingen streef ik er naar dat je je kunt blijven hervinden in je in rap tempo veranderende lijf, daar vertrouwd mee zijn en met voldoening kijken naar wat je doorstaat.”

Onze expertises samen bieden jou een ontspannen zwangerschap en vertrouwen voor de bevalling. Met jouw prachtige en krachtige lijf. 

Liefs,

Joyce en Floor

Je kunt bij je zorgverzekeraar navragen hoeveel je vergoed krijgt van deze cursus en de factuur indienen bij je verzekeraar!

Meld je hier aan voor €157,- voor deze zwangerschapscursus!

4 Comments

  1. […] heeft. Ervaring leert ook dat ze met een groter wordende buik ook niet fijn meer aanvoelen. In de online zwangerschapscursus krijg je een aantal lessen en oefeningen die je tijdens de zwangerschap kunt […]

  2. […] zoals zwemmen, wandelen en yoga, kunnen helpen om de rugspieren te versterken en te ontspannen. De zwangerschapscursus op ons platform kan hierbij ook veel ondersteuning […]

  3. […] onze online zwangerschapscursus word je begeleid door mij, Joyce Mol als yogadocent en Floor ter Burg als oefentherapeut. Beide […]

  4. […] zwangerschapscursus kost €157,- Hierbij zit ook een […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds