fbpx

Ieder jaar is het op 8 augustus Leeuwenpoort. Een van de belangrijkste poortdagen. De leeuwenpoort wordt gezien als een periode van transitie en transformatie. Een periode waarin de energie van verandering en transformatie voelbaar is voor intuïtieve mensen en lichtwerkers. In dit blog lees je wat deze poortdag inhoud en wat dit voor jou kan betekenen.

Wat is de Leeuwenpoort?

De leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld leeuw. Op het moment van de leeuwenpoort (poortdag) staat de zon in het sterrenbeeld leeuw. De leeuwenpoort vindt altijd plaats op de 8e dag van de 8e maand. In augustus. Dan staat de zon in leeuw. Er ontstaat dan een kosmische energie tussen het spirituele en de aarde. Een soort kosmische energie of activatie. Dit is voelbaar vooral voor spirituele mensen en lichtwerkers. In deze periode kan je je emotioneler voelen, nog beter in verbinding zijn met jouw intuïtie en je hierdoor empowered voelen. Je bent helemaal klaar voor deze activatie.

Op dit moment is er een kosmische uitlijning waarin de aarde en de meest heldere ster Sirius een directe verbinding maken. De ster lijkt dichter naar de aarde te komen. Al eeuwen wordt dit gezien en is dit een helder moment voor vernieuwing, activatie en transformatie.

Wat jij kan doen tijdens deze periode van transformatie?

De zon staat in Leeuw. Het vuurelement. Hierin verbind je je met jouw passie, kernwaarden en kracht. De kracht in jou. Het is tijd om jouw licht te laten schijnen. Jouw stille kracht ruimte te geven zonder schaamte. Vanuit passie en plezier.

Joyce, Founder van Mind Events Factory heeft een online Leeuwenpoort Activtatie Meditatie online staan welke je kunt doen rond deze periode. Je kunt via de bovenstaande link de video van de Meditatie bestellen en de Meditatie beoefenen op jouw eigen moment.

Het is tijd om jouw licht te laten schijnen. En in jouw stille kracht te stappen. Tijdens deze Leeuwenpoort Activatie Meditatie neemt Joyce je mee op een innerlijke reis waarin je die kracht kan gaan ontdekken.

Je kunt na afloop van deze meditatie ook het Value Journaling Workbook invullen zodat je jouw kernwaarden en doelen helder krijgt. Dit werkt door op alle vlakken in jouw leven. Relaties, business, werk, persoonlijke ontwikkeling. Het werkboek kan je los bij de meditatie bijbestellen en daarna in je eigen space invullen op jouw tempo.

1 Comment

  1. […] 8 augustus – De Leeuwenpoort herhaalt zich op deze dag en brengt opnieuw een krachtige energie van creativiteit en leiderschap. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds