fbpx

Wanneer is het nieuwe maan? En wat betekent deze fase? Nieuwe maan is de periode waarin je in stilte bij jezelf mag voelen welke intentie je wilt zetten voor de gehele maancyclus. Door in stilte en rust te zijn kun je vanuit jouw eigen energie-ideeën en inspiratie tot je laten komen. Zonder te veel invloed van buitenaf. In het eerste kwartier kan je deze intenties tot uiting gaan brengen en projecten, relaties e.d. opstarten. In deze blog lees je de nieuwe maan datums in 2024!

Wanneer is het nieuwe maan?

Voor de calculatie van de maanstanden maak ik gebruik van de berekeningen uit de Vedische astrologie. Dit houdt in dat de datums hetzelfde zijn als westerse astrologie. Maar de sterrenbeelden kunnen afwijken. Dit heeft er mee te maken dat in de Vedische astrologie met de siderische dierenriem gewerkt wordt, en bij westerse astrologie met de tropische dierenriem. Meer over een Vedische astrologie lees je hier. Jouw horoscoop volgens de Vedische astrologie kan je hier aanvragen.

Start met leven met de maan volgens het Moon Phase Yin Yoga E-book

Het Moon Phase Yin Yoga E-book staat vol selfcare tips die je kunt toepassen tijdens de gehele maancyclus. In de westerse wereld hebben we geleerd om steeds sneller te gaan leven. Hierdoor vergeten we steeds vaker ontspanningsmomenten voor onszelf in te bouwen. De Maancyclus geeft een duidelijk beeld weer van een actieve energie en een ontspannen energie. Dit E-boek staat vol met informatie over leven volgens de Maanfasen, Yin Yoga, De lichamelijke werking, self-care tips én voor ieder fase een eigen sequence die je kunt beoefenen.

Het is mooi om dit e-book / werkboek te starten tijdens iedere nieuwe maan. Je kunt het iedere nieuwe maancyclus weer gebruiken. Wanneer het nieuwe maan is, lees je hierboven.

3 Comments

  1. […] wanneer het weer nieuwe maan is? Hier vind je de nieuwe maan data van […]

  2. […] De nieuwe maan in maart 2023 nodigt je uit om eerlijk te kijken naar waar jij nu staat en of dit nog in lijn is met jouw hartsverlangens. Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? Lees het op deze pagina. […]

  3. […] nieuwe maanstanden lees je hier. En de volle maanstanden van 2023 lees je hier. Lees hier ook tips van Hovenier Kees over tuinieren […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...