fbpx

Op 16 mei staat de volle maan in schorpioen om 06.15 uur in de ochtend. Deze volle maan wordt ook wel de bloedmaan genoemd en valt samen met een volledige maansverduistering. Volle maan in schorpioen is een diep voelbare volle maan. Een periode van transformatie en schaduwkanten onder ogen komen. Zodat er ruimte ontstaat voor licht. Doordat deze volle maan tijdens een volle bloedmaan en maansverduistering valt, is deze volle maan extra krachtig.

De maan schijnt licht op onze emoties en gevoelens. Tijdens volle maan komen we in een fase terecht waarin er ruimte ontstaat voor loslaten. We vieren behaalde successen. We laten los wat we niet meer nodig hebben. Het gaat vooral over hoe jij op de wereld om je heen reageert. Wat is belangrijk voor jou. Waar voel jij behoefte voor. Deze volle bloedmaan support je om jouw schaduwkanten en geheimen onder ogen te komen en naar het licht te laten schijnen.

Schorpioenen in het licht van deze volle maan

Schorpioenen kunnen pittige tekens zijn. Of je deze nu als sterrenbeeld hebt of als ascendant. Je hebt het in beide gevallen in je. Schorpioenen staan bekend als strategische wezens. Zijn vol van hun passie wanneer ze ergens gepassioneerd over zijn en kennen veel doorzettingsvermogen.

De volle maan in schorpioen is een van de meest krachtige volle manen van het jaar. Dit is een moment waarin diepe transformaties plaatsvinden die life changing zijn. Je laat werkelijk los wat, wie en waar je niet meer met je mee wilt dragen. Dit kunnen intense momenten van verandering zijn waarin je wat ruimte en tijd voor jezelf nodig hebt.

Maansverduistering en schaduwkanten belichten

Tijdens deze volle bloedmaan in schorpioen is er ook een maansverduistering. Dit zorgt voor de rode gloed op de maan. Net als de maan worden jouw schaduwkanten in het licht gezet. Je mag in alle eerlijkheid kijken naar jouw schaduwkanten. Met compassie en liefde. Doordat je je schaduwkanten onder ogen komt, maak je ruimte voor jouw diepste verlangens. Jouw passie. Zodat je echt vanuit jouw pure essentie kunt gaan leven. Zonder angst. Met vertrouwen.

Tijdens deze volle maan wil ik je motiveren om naar binnen te keren en te voelen welke diepe verlangens er ruimte mogen krijgen. Zodat je in verbinding met jezelf in jouw licht kan gaan staan. Vertrouw erop dat het pad wat jij wilt bewandelen ruimte mag krijgen. Neem de ruimte om te ontdekken wat er op dit pad naar je toekomt.

Full Moon Breath, Yin & Intention class

Op 16 mei geef ik een Full Moon Breath, Yin & Intention class van 9.00 tot 10.15 en ‘s avonds van 20.00 – 21.15 uur via zoom waarin ik je meeneem op een reis naar binnen. Tijdens deze reis maak je verbinding met jouw ware essentie. Waarin jouw verlangens, dromen en passie ruimte gaan krijgen. Zonder belemmeringen voelen en ervaren welke geheime kwaliteiten er in jou verborgen liggen.

Kan je er niet live bij zijn in de ochtend of avond? Meld je dan toch aan. Ik stuur je na afloop de recording toe.

Ademwerk en yin yoga helpt je om weer in je lichaam te zakken. Hierdoor slaap je beter. Weet je helder wat je focus is en ga je ook voelen waar je ruimte voor wilt creëeren. Volle maan is een periode van loslaten. De focus in deze lessen is hier ook op gericht. Vanuit compassie naar jezelf.

Namasté,
Joyce


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds