fbpx

Op 1 april verschuift de maan naar haar nieuwe maan fase in sterrenbeeld Ram om 08.27. Nieuwe Maan is een periode waarin je naar binnen mag keren om te voelen en observeren welke richting je wilt varen de komende maancyclus. Een periode van bezinning, reflectie en voelen. De Nieuwe Maan in Ram is een periode waarin je temperament naar voren kan komen. Probeer hierin te verzachten. In voelen te gaan zodat je vanuit je intuïtie kunt kiezen. In deze blog lees je meer over de energie van de Nieuwe Maan in Ram rond 1 april.

Betekenis van het sterrenbeeld Ram op 1 april

Tussen 21 maart en 19 april staat het sterrenbeeld Ram in het licht. De Nieuwe Maan in Ram op 1 april is een periode waarin de vurigheid van de Ram gevoeld mag worden. Waar wil je jouw vurigheid voor inzetten? En waar mag je verzachten?

Door eerst te verzachten en in voelen te gaan, neem je de ruimte om te observeren wat voor jou nu aandacht mag krijgen.

Rammen zijn in de positieve zin enthousiast, actief, zelfverzekerd en eerlijk. Ze zijn daarbij ook avontuurlijk, moedig, krachtig en sportief.

De dark side van de Ram is dat ze opvliegerig, gehaast, koppig, egoïstisch en ongeduldig kunnen zijn.

Neem daarom tijdens deze Nieuwe Maan de tijd om te verzachten. In voelen te gaan. Dit kan je op verschillende manieren doen. Door te mediteren bijvoorbeeld of yoga te beoefenen. Maar ook zwemmen kan verhelderend werken. Vurige types koelen af met water.

Meer lezen over het sterrenbeeld ram

Op 1 april staat het sterrenbeeld ram in de nieuwe maan. Wanneer je een ram bent, ben je wellicht benieuwd naar jouw sterrenbeeld en wil je hier meer over lezen.

Wil je meer leren over de gehele maancyclus? Dan is het Moon Phase Yin Yoga E-book een mooie tool om in verbinding te leven met de maan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds