fbpx

Op 14 mei is het weer moederdag dit jaar in 2023! Hoe ga jij jouw moeder verrassen? Of de mama van jouw kindjes of a new mom to be? Mama’s zijn wonder womans en verdienen een momentje van waardering. Tijdens moederdag kan jij je dankbaarheid en waardering naar haar uiten! In dit blog lees je tips over moederdag cadeaus of activiteiten die je samen met jouw mama, mama van je kinderen of mama to be kan doen!

Moederdag cadeau-inspiratie

Vind je het fijn om dit jaar een cadeau te geven tijdens moederdag 2023? Maar weet je niet zo goed wat je kunt geven? Hieronder hebben we een hele lijst aan moederdag cadeau-inspiratie!

Parfum voor moederdag 2023

Rituals voor moederdag 2023

Alles voor moeders die graag ontspannen

Moeders die graag ontspannen kan je verrassen met ‘spullen’. Maar ook een online yoga cursus kan een mooi cadeau zijn ter ontspanning. Kijk eens rond op ons online learning platform en geef je moeder of de mama van jouw kinderen een online cursus, les of ritueel cadeau. De onderstaande masterclass is ook een heerlijk fijne masterclass van 2,5 uur. Daarbij ontvangt jouw moeder 2 massage ballen thuis waarmee ze de les kan volgen en altijd weer kan blijven gebruiken. Met de code ‘moederdag’ ontvang je 10% korting op alle cursussen en lessen op het platform! De code is geldig tot en met 14 mei 2023!

Tools om te ontspannen

Boeken voor moederdag 2023

En nog meer inspiratie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds