fbpx

Op 8 april 2024 zal er een krachtige hemelse gebeurtenis plaatsvinden als de nieuwe maan op één lijn staat met het mystieke teken Vissen. Begeleid door de veelbelovende Revati Nakshatra volgens de Vedische astrologie. Deze kosmische gebeurtenis draagt diepgaande symboliek met zich mee. En biedt een unieke gelegenheid voor reflectie, het stellen van intenties en spirituele groei.

Betekenis van de Nieuwe Maan op 8 april 2024

Vissen: het teken van mededogen en creativiteit

Vissen is het twaalfde en laatste teken van de dierenriem en vertegenwoordigt het hoogtepunt van een spirituele reis. Bekend om zijn meelevende, intuïtieve aard, nodigt Vissen ons uit om verbinding te maken met onze diepste emoties. Maak gebruik van onze creativiteit. En omarm een gevoel van eenheid met het universum. Onder invloed van Vissen worden we aangemoedigd om oude patronen los te laten. Geef je over aan de stroom van het leven. En open ons hart voor onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Revati Nakshatra: de ster van welvaart en verlichting

Revati is de zevenentwintigste en laatste Nakshatra in de Vedische astrologie en symboliseert overvloed, groei en verlichting. Geregeerd door de godheid Pushan, de verzorger en beschermer van alle wezens. Revati bevordert een gevoel van veiligheid, harmonie en spiritueel ontwaken. Deze Nakshatra moedigt ons aan om op goddelijke leiding te vertrouwen. Zoek hogere waarheden. En begin aan een reis van zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

De nieuwe maan: een tijd voor vernieuwing en het stellen van intenties

De nieuwe maan markeert het begin van een nieuwe maancyclus. Wat een tijd van vernieuwing, groei en een nieuw begin betekent. Terwijl de maan op één lijn staat met de zon en de aarde. De energie ervan wordt versterkt, waardoor het een ideaal moment is om intenties te stellen. Zaadjes van verlangen te planten en onze dromen te manifesteren. De combinatie van de nieuwe maan in Vissen en Revati Nakshatra versterkt deze energie en biedt een vruchtbare bodem voor spirituele inzichten, creatieve inspiratie en emotionele genezing.

Het benutten van de energie van de nieuwe maan in Vissen en Revati Nakshatra

Neem op 8 april 2024 de tijd om verbinding te maken met de energie van de nieuwe maan in Vissen en Revati Nakshatra. Neem deel aan activiteiten die jouw ziel voeden, zoals meditatie, het bijhouden van een dagboek (journalen), creatieve expressie of tijd doorbrengen in de natuur.

Denk na over jouw emoties, dromen en verlangens en stel duidelijke intenties vast voor wat je in je leven wilt manifesteren. In mijn Moon Phase Yin Yoga Journal vind je oefeningen voor alle maanfasen waarmee je het beste kunt beginnen tijdens de Nieuwe Maan.

Op 8 april geef ik ook een LIVE ONLINE New Moon Class waarin ik je meeneem op een reis naar binnen met yin yoga, mantra’s en pranayama verbonden met Vedische astrologie & Vedische wetenschap. Het is een helende reis naar binnen waarin Vedische astrologie en yoga je op een dieper niveau brengen.

Omarm de meelevende en creatieve energieën van Vissen en laat jezelf meestromen met het ritme van het universum. Vertrouw op de overvloed en wijsheid van Revati Nakshatra en laat alle angsten of beperkingen los die je tegenhouden. Door je af te stemmen op de vibraties van deze hemelse gebeurtenis. Kun je je hoogste potentieel aanboren, innerlijke vrede cultiveren en een gevoel van heelheid en vervulling ervaren.

Conclusie

Terwijl je door de energieën van de nieuwe maan in Vissen en Revati Nakshatra navigeert. Onthoud dan dat je zachtaardig voor jezelf mag zijn, eigenliefde mag beoefenen en open mag blijven staan voor de magie en wonderen die je te wachten staan. Moge deze hemelse afstemming, helderheid, inspiratie en zegeningen in je leven brengen en je begeleiden op een pad van spirituele groei en verlichting.

Als je persoonlijke begeleiding zoekt in je leven, kan een vedische geboortechart reading je ondersteuning bieden op basis van de berekeningen van je geboortehoroscoop.

Boek hier jouw sessie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...