fbpx

Wanneer je toe bent aan ontspanning kun je ervoor kiezen om naar een massage therapeut te gaan. Maar het kan ook super fijn zijn om massage technieken te leren die je in combinatie met yoga kan doen. Zo kan je op elk moment thuis jezelf behandelen en je lichaam onderhouden. In dit blog lees je meer over massage met yoga en massage ballen.

Ontspannen met yoga en massageballen

Ontspanning heeft iedereen nodig. Massage en yoga zijn mooie methodes om tot rust te komen en je lijf daarbij ook te helpen ontspannen. Yoga is een manier van leven op spiritueel niveau. Maar is er ook om je fysiek meer in je lijf aanwezig te laten zijn. De combinatie met massage ballen brengt je nog een niveau dieper. Het bindweefsel en de gewrichten in je lijf krijgen ruimte vanuit stimulatie met massage ballen en diepe stretches. Daarbij speelt je ademhaling ook een belangrijke rol. Met de ademhaling masseer je je lichaam van binnenuit. Zo heb je een driedimensionaal effect. Vanuit de yoga, massage ballen en ademhaling.

Welke opties zijn er om technieken voor yoga met massageballen te leren?

Je kunt de yin & fascia therapie masterclass volgen waarin je in 2 uur wordt meegenomen in een sequence met yin yoga oefeningen en massage ballen. Deze masterclass is toegankelijk voor iedereen.

Wil je als therapeut de methode leren? Dan is de online yin & fascia therapie training een mooie aanvulling op jouw toolbox en kennis. Je kunt de training in 6 weken volgen en daarna de methode in je praktijk toepassen. Je leert jouw deelnemers hun lichaam zelf onderhouden. Iets wat ontzettend waardevol is omdat het op de lange termijn zorgt voor heling.

Ga op retreat!

Tijdens onze retreats is yin & fascia therapie een belangrijk onderdeel van de week. Je geeft je lichaam de tijd om in overgave te zijn en echt in de ruststand te komen. Emotionele blokkades en fysieke pijn kan je loslaten. Het geeft ruimte om diepe transformaties te maken. Kom naar het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat of naar het Back to your inner nature retreat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds