fbpx

Wil je weer verbinden met jouw vrouwelijke kracht? Kom van maandag 8 mei tot zondag 14 mei naar het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk!

Tijdens dit Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk ervaar je diepe ontspanning en verbinding met jouw vrouwelijke kracht en energie.

Je krijgt de tijd om terug te keren naar je innerlijke zelf. Voelen en verkennen van de natuurlijke elementen in je lichaam en om je heen. Yin Yoga laat je weer verbinden met de vrouwelijke energie in jou. Het brengt jouw mannelijke energie weer in verzachting. Zodat je meer in ontvang modus mag zijn. 

Fascia therapie helpt om de verdieping in je lijf op een nog dieper niveau op te zoeken. Het bindweefsel wordt aangeraakt op plekken waar je met alleen yin yoga houdingen moeilijk kunt komen.

Verbind met de energie van vrouwelijke godinnen tijdens het yin yoga en fascia therapie retreat

Naast de elementenleer en fascia therapie verbinden we in deze week ook met de energie van Maria Magdalena en de Zwarte Madonna. Oervrouwen die in Zuid-Frankrijk hebben geleefd en als krachtige vrouwen worden weergeven vanuit de geschiedenis. In het retreat neem ik de groep ook graag 1 dag mee naar de stad Rocamadour. Een bedevaartstad in de Lot waar veel pelgrims naar toe gaan voor het bezoeken van de Tombe van Saint Amadour en de Zwarte Madonna. De moeder van Maria Magdalena. Als donker zwanger van het licht. ​​​​

​​In de afgelopen 6 jaar heb ik, Joyce Mol, veel mensen begeleid in yin yoga lessen, ademwerk, workshops en een retreat in combinatie met fascia therapie. Maar werk ik ook al die tijd met rituelen vanuit de natuur. De maan. Womb healing rituelen en meer. 

Yogadocenten, ademtherapeuten, massagetherapeuten en acupuncturisten hebben mijn fascia workshops gevolgd om hun eigen practice te verdiepen en nieuwe tools te leren voor hun sessies en lessen. Maar ook veel individuen volgden mijn lessen om tot diepe ontspanning en rust te komen.

Sinds 2022 woon ik in Zuid-Frankrijk en ben ik blij je te mogen verwelkomen in de elementen van de natuur waar ik mijn thuis en thuis in mezelf heb mogen hervinden.

Tijdens dit retreat ontdek je hoe de vijf elementen de meridianen in je lichaam beïnvloeden. Hoe je met fascia therapie diepe ontspanning kunt ervaren en hoe dit verband houdt met de meridianen. We combineren de elementen met de meridianen en de fascia lijnen.

Fascia therapie helpt onder andere om:
– trauma op te lossen
– chronische pijnklachten los te laten
– emotionele blokkades los te laten.

Je komt terug in verbinding met je zachte energie en voelt je meer in het moment.

Chinese medicine meets science of the body.

Accommodatie

We verblijven op een natuurcamping in Montcabrier in Zuid-Frankrijk in het Departement de Lot.
Je kunt een shared safari tent boeken met een eigen cabine of je kunt je eigen bell tent reserveren. Voor een eigen bell tent wordt er een toeslag van € 150,00 in rekening gebracht.

Reis met auto of vliegtuig

Je kunt komen met je eigen auto of vliegen van Rotterdam naar Bergerac met Transavia of naar Toulouse met KLM. Hier kan je zelf een auto reserveren of een transfer aanvragen voor € 150,00.

Activiteiten tijdens het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat:

 • Dagelijkse yin yoga lessen
 • Yin & Fascia Therapie lessen
 • Feminine Breathwork sessies
 • Cacao ceremonie
 • Soundhealing
 • Bezoek aan Rocamadour bedevaartsstad / Zwarte Madonna

Vrije tijd tijdens de middag voor optionele activiteiten of activiteiten die je zelf wilt ondernemen.
De yoga, breathwork, fascia therapie sessies zijn elke dag zijn om 10.00 uur in de ochtend en 17.00 uur in de na-middag.

Maandag om 17.00 uur aankomst cacao ceremonie met openingscirkel en een aantal yoga oefeningen
Donderdag kunnen we met de groep naar Rocamadour als hier voldoende interesse voor is.
Zaterdag 13 mei yoga en soundhealing in de na-middag
Zondag 14 mei afsluitingsceremonie met cacao in de ochtend

Massages zijn in de vrije tijd bij te boeken.

Eten tijdens het retreat

Ontbijt en diner zijn inbegrepen. Voor de lunch kun je de deur uit voor een Menu du Jour of iets bestellen op de camping. Vegetarisch eten is op aanvraag mogelijk.

Optionele activiteiten

 • Suppen of Kanoën (afhankelijk van de rivier)
 • Massage (kan geboekt worden in de vrije tijd)
 • Middagje Cahors
 • Wandeling langs de rivier bij Saint Cirq de la Popie
 • Wandeling door Puy L’évêque

Kosten

€888,- op basis van half pension (verblijf / ontbijt / diner) + activiteiten

Als je een privé bell tent wilt boeken, vermeld dit dan in de notities. Er wordt dan € 150,- extra in rekening gebracht om dit te bevestigen. Vermeld ook of je transfer wilt bijboeken of met eigen vervoer komt.

Aankomst op 8 mei is vanaf 15.00 uur
Vertek is op 14 mei om 11.00 uur

8 Comments

 1. […] Tijdens deze workshop wordt dit element ook behandeld. Je bent ook welkom om deel te nemen aan het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk van 8 tot 14 […]

 2. […] Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk […]

 3. […] je toe aan totale ontspanning? Schrijf je dan in voor de Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat in Zuid-Frankrijk. Van 8 tot 14 mei ben je welkom om in totale overgave te gaan tijdens de yin yoga en fascia […]

 4. […] je een reis langs de plekken van Maria Magdalena combineren met een retreat? Wees dan welkom op het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie retreat. Je kunt op de vrije middagen tripjes maken naar steden. Of voor of na het retreat op doorreis […]

 5. […] In Frankrijk zijn de meeste Zwarte Madonna’s in dezelfde periode geplaatst op de krachtplekken en hebben allen eenzelfde vorm. Je leest hier waar diverse zwarte madonna’s staan op de lijst met zwarte madonna’s. Zo staat er ook een zwarte madonna in Rocamadour. Een stad in het departement de Lot waar ik woon waar je de zwarte madonna kunt vinden. Een bezoek aan deze stad is fijn te combineren met het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat. […]

 6. […] Angst om vrienden of status te verliezen. Maar in werkelijkheid ben jij al genoeg. Tijdens het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat ontdek je hoe jij in verbinding staat tot de natuur en je eigen ritme. En kan je daar ook […]

 7. […] het Elemental Yin Yoga & Fascia Therapie Retreat word je letterlijk de natuur in getrokken. Een helende week om je hoofd leeg te maken en meer te […]

 8. […] kunt naar het Elemental Yin & Fascia Therapie Retreat in mei […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...