Wanneer is het nieuwe maan? En wat betekent deze fase? Nieuwe maan is de periode waarin je in stilte bij jezelf mag voelen welke intentie je wilt zetten voor de gehele maancyclus. Door in stilte en rust te zijn kun je vanuit jouw eigen energie-ideeën en inspiratie tot je laten komen. Zonder te veel invloed van buitenaf. In het eerste kwartier kan je deze intenties tot uiting gaan brengen en projecten, relaties e.d. opstarten. In deze blog lees je de nieuwe maan datums in 2023!

Wanneer is het nieuwe maan in 2023?

Start met leven met de maan volgens het Moon Phase Yin Yoga E-book

Het Moon Phase Yin Yoga E-book staat vol selfcare tips die je kunt toepassen tijdens de gehele maancyclus. In de westerse wereld hebben we geleerd om steeds sneller te gaan leven. Hierdoor vergeten we steeds vaker ontspanningsmomenten voor onszelf in te bouwen. De Maancyclus geeft een duidelijk beeld weer van een actieve energie en een ontspannen energie. Dit E-boek staat vol met informatie over leven volgens de Maanfasen, Yin Yoga, De lichamelijke werking, self-care tips én voor ieder fase een eigen sequence die je kunt beoefenen.

Het is mooi om dit e-book / werkboek te starten tijdens iedere nieuwe maan. Je kunt het iedere nieuwe maancyclus weer gebruiken. Wanneer het nieuwe maan is, lees je hierboven.