fbpx

CBD olie werkt magisch ontspannend bij menstruatie pijn. Maar ook wanneer je veel last hebt van slaapproblemen. Ik gebruik sinds een jaar de CBD olie van Healmary. Een CBD olie speciaal ontwikkeld voor vrouwen door vrouwen. Het helpt mij bij het verminderen van menstruatie klachten waardoor ik ook beter kan slapen en ontspannen. Ook in tijden van stress helpt dit me om me meer ontspannen te voelen. In dit blog laat ik je mijn ervaringen weten met CBD olie.

Menstruatie pijn verminderen

Ik kwam Healmary een tijd geleden tegen toen ik enorm veel pijn ervaarde tijdens mijn menstruatie. Het was voor mij fascinerend dat een vrouw zich hard maakt voor de natuurwetten en dit inzet voor vrouwelijke hormoon klachten en menstruatie pijn. Daar wilde ik wel meer over weten.

Ik ben dit gaan inzetten zodat de pijn minder werd en ik beter kon ontspannen tijdens mijn menstruatie. Het feit dat deze CBD olie voor vrouwen en door vrouwen is gemaakt gaf mij vertrouwen.

Ik gebruik nu al zo’n 3/4 jaar geen anticonceptie meer. Hierdoor kan ik veel beter voelen en ervaren hoe het er met mijn hormonen voor staat. Maar hierdoor is mijn menstruatie soms ook pijnlijker en heftiger. Soms zo heftig dat ik er niet van kan slapen.

Healmary 10% CBD olie draagt bij aan het verminderen van pijn, maar ook het bevorderen van mijn nachtrust. Ik heb ook een tijdje Healmary 5% geprobeerd. Echter voel ik daar helemaal niks van. De pijn neemt daardoor niet af. De 10% Healmary is bij mij wel echt nodig. Je kunt hier uiteraard zelf mee experimenteren wat voor jou goed werkt.

Verder heeft Shinta, de founder van Healmary onlangs een nieuwe olie op de markt gebracht die daarbij ondersteuning geeft aan het verbeteren van de nachtrust. Dit is de 20% CBG/CBD Heal Mary Dream Team. Afgelopen maanden heb ik deze ingezet voor het bevorderen van mijn nachtrust. Maar ook gewoon eens om te testen wat het verschil is tussen de Heal Mary Dream Team en de Heal Mary 10%. Mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar de Heal Mary 10%.

Er zit meer dieptegang in. Geen idee hoe ik het moet beschrijven. Maar gewoon lekker vind ik het wel…

Hoe te gebruiken?

Ik neem zo tussen de 3-5 druppels voor het slapen gaan. Onder de tong en laat dit 1 minuut liggen. Daarna drink ik nog een kop slaapthee en lees een boek. Zo wordt ik slaperig en doezel ik langzaam weg.

Tijdens de menstruatie gebruik ik het vooral wanneer ik pijn op voel komen. Dan wil het wel eens zo zijn dat ik 2x 3-5 druppels op een dag neem.

Bij aankoop van een flesje ontvang je ook een sheet waarin je kan bijhouden hoeveel druppels je neemt en hoe je je daarbij voelde. Ik ben echt van intuïtie uitgegaan.

Dromen en emoties

Ik merk ook dat Healmary me ondersteund in het verwerken van emoties tijdens mijn slaap en het brengt mij in de meest bijzondere lucide dromen. Ik sta erbij en kijk ernaar. Ik vind dat een mooie bijkomstigheid. En ben hierdoor altijd al gefascineerd geweest.

Ik weet vaak al dat ik lucide dromen kan ontwaken wanneer ik Healmary inzet. Bij de CBD + CBG 20% is de ervaring nog wat intenser.

Wil je meer weten over Healmary? Neem dan gerust eens een kijkje op de website. Met de code joyce10 bestel je jouw CBD olie met 10% korting!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: