fbpx

Slaap jij vaak slecht in? Of heb je überhaupt vaak last van een slechte nachtrust? Dan is het belangrijk dat je hier iets aan gaat doen. Slaap is essentieel en daarbij ook nog eens nummer 1 in doodsoorzaken wanneer slaapproblemen chronisch worden. In dit blog lees je meer over ademhalingsoefeningen om beter te slapen.

Ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning voor het slapen

Slaapproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk aan piekeren, stress, angst, fysieke klachten, een slecht geventileerde ruimte, een bed die niet lekker ligt. Zorg er daarom voor dat je weet wat de oorzaak is van jouw slechte nachtrust. Zo kan je gefocust wat gaan doen aan een betere nachtrust.

Ademhalingsoefeningen helpen om meer ontspanning te creëren voor het slapen gaan. Er zijn diverse oefeningen die je kunt doen. Zo is de Nadi Sodhana een oefening waarmee je het brein stimuleert om dieper te ontspannen. Je hersenen worden gestimuleerd en dit werkt door op de energie lijnen in je lijf. Deze oefening ontvang je in de 3-daagse Breathe Better Challenge.

Gronden om uit je hoofd te komen

Zit je veel in je hoofd? Dan is het belangrijk om te gaan gronden. Echt verbinding maken met je lijf zodat de radar in je hoofd tot stilstand en rust komt. De onderstaande oefeningen en cursussen kun je doen voor meer verbinding met je lijf. Waardoor je zeker beter gaat slapen.

Boeken over slaap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...