Durf jij om even stil te staan en een kleine stap te zetten naar de volmaaktheid die jij bent? Om je hoofd even tot stilte te brengen en je lijf en hart te laten spreken? Wendy gelooft er namelijk in dat we niet altijd iets hoeven te fixen. Dat die heelheid al in ons zit en dat we die op speelse wijze weer mogen voelen. In het online programma Connect with Souldance ontdek je hoe je door middel van intuitief dansen weer Lichaamsbewustzijn kunt ervaren.

Gewoon door het volgen van de muziek. We hoeven niet alleen maar te focussen op de blokkades. De muziek en de beweging doen het werk

Je lijf weet het

Je hart weet het

Zodat jij duidelijk voelt dat je precies bent waar je moet zijn en dat alle heelheid al in je zit.

Lichaamsbewustzijn met Connect with Souldance

Dit ga je ook ontdekken met de Connect with Souldance

Gebaseerd op de 4 natuurelementen

Omdat ook deze elementen allemaal al in ons zitten.

Op speelse wijze

Met plezier

Ontdek jij alle kracht die al in jou zit. DE powervrouw die je bent. En zal je shinen als de ster die je bent, zodat je elke keer weer kunt terug keren bij wie jij bent

Leven vanuit jou eigen creatiekracht

Vanuit jouw passie

Down to earth lichaamsbewustzijn door intuïtief te bewegen

Niet zweverig maar juist geaard lichaamsbewustzijn creëren. Een aardse beleving door middel van beweging met 2 voeten stevig op de grond.

Na elke dansmeditatie zal Wendy je inspireren jouw eigen creatieve expressie te laten stromen. Het gaat er dan niet om of iets mooi is, maar gewoon wat er uit jou wilt stromen om zo inzichten te krijgen.

Wat je krijgt

  • Vier geleide dans meditaties (in audio) die je hoofd tot rust brengen en je creativiteit aanwakkeren. Deze dans meditaties zijn gericht op de natuur elementen: Vuur, water, aarde en lucht.
  • Een link met toegang tot en besloten Facebook community. Hier kun je contact leggen met andere gelijkgestemde die de dans meditaties ook hebben gedaan.
  • Je kunt de muziek opzetten en lekker vanuit jouw eigen veilige thuishaven luisteren, je kunt ook lekker je oordopjes in doen of een koptelefoon opzetten en de natuur in gaan.

Beweeg daar waar jij je fijn voelt. Het zal je veel moois brengen.

Jouw creativiteit zal na elke dansmeditatie meer gaan stromen. Creativiteit werkt ontspannend en helend.

Aarzel dus niet langer en druk op de button om deze reis te maken.

Investering voor jouw lichaamsbewustzijn

Jouw eenmalige investering: 49,- 

Bonus:

Als extra Bonus wil ik je graag bij deze 4 Dansmeditaties het volgende er GRATIS bijgeven:

Een zeer compleet E-Book met: een algemene introductie, een uitleg over de 4 elementen en verdieping over elk element. Met dit E-Book krijg je meer inzichten over elke natuurelement en wat de elementen voor jou in je leven kunnen doen en veranderen.

3 affirmaties bij ieder element (dus in totaal 12 ). Deze affirmaties gaan jou extra kracht geven om meer vanuit jouw volle potentieel te leven.

Een journaal waarin bij elk onderdeel 3 vragen worden gesteld om bij stil te staan zodat je ook echt de verdieping in kunt gaan en deze inzichten kan gaan toepassen in jouw leven.

Jouw eenmalige investering is €49,-. Meld je hier aan door af te rekenen via de webshop en je ontvangt direct toegang tot deze module.