fbpx

Deze Valentijnsdag thuis cacao ceremonie kan je doen om je hart te openen. Wanneer je alleen bent, kan je heel goed ook de liefde met jezelf vieren. Wanneer je met je partner of een vriend(in) bent, kun je deze thuis cacao ceremonie ook samen doen. Het is een ceremonie waarin je helder krijgt waar jouw innerlijke vuur van gaat branden en wanneer je samen bent kan ook helder voor je worden wat samen voor jullie belangrijk is.

Valentijnsdag Cacao Ceremonie en Anahata Flow thuis doen

Deze Thuis Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow helpt je om te verbinden met je hart. De Anahata chakra gaat over een diepe hartverbinding.  Het Hart Chakra.

Je gaat in deze Ceremonie en Flow ontdekken en voelen hoe je meer vanuit je hart en vanuit liefde kunt gaan leven. Voor jezelf en voor anderen. Wanneer je vanuit je ziel en je passie gaat leven, ga je ook mensen aantrekken die horen bij jouw zielenpad.

Cacao is een eeuwenoud plantenmedicijn welke helpt om je hart te openen. Je kunt voorafgaand aan de ceremonie cacao bestellen bij Pure Kakaw. Of wellicht heb je al cacao in huis.

Na afloop van de ceremonie is er nog een journal practice, informatie over de anahata chakra en voedingstips om je hart meer te openen.

Deze ceremonie is onderdeel van de 7-weekse chakra flow journey. Deze kan je ook bestellen op het platform en starten met een root chakra flow en zo per week omhoog reizen door de chakra’s.

4 Comments

  1. […] worden ook veel Thuis Cacao Ceremonies aangeboden. Je kunt dit doen, mits je overlegt over de dosering. Een lage dosering zoals bij een […]

  2. […] sjamaan de ceremonie, maar het is ook zeker mogelijk om een cacao ceremonie thuis te doen, zoals deze. Vaak wordt een cacao ceremonie met meerdere mensen gedaan. Ze gaan dan zitten in een kring – […]

  3. […] aan. In onze shop bieden we de producten van pure kakaw ook aan. Je kunt het ook inzetten in een thuis ceremonie met een meditatie, yoga of […]

  4. […] en ervaren. Een liefdevolle ervaring voor jezelf in verbinding met jezelf en anderen. Je kunt een ceremonie alleen thuis doen of juist in groepsverband. Deze pagina geeft je inspiratie voor recepten die je kunt bereiden. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...