Deze thuis cacao ceremonie kan je doen om je hart te openen. Wanneer je alleen bent, kan je heel goed ook de liefde met jezelf vieren. Wanneer je met je partner of een vriend(in) bent, kun je deze thuis cacao ceremonie ook samen doen. Het is een ceremonie waarin je helder krijgt waar jouw innerlijke vuur van gaat branden en wanneer je samen bent kan ook helder voor je worden wat samen voor jullie belangrijk is.

Thuis Cacao Ceremonie en Anahata Flow

Deze Thuis Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow helpt je om te verbinden met je hart. De Anahata chakra gaat over een diepe hartverbinding.  Het Hart Chakra.

Je gaat in deze Ceremonie en Flow ontdekken en voelen hoe je meer vanuit je hart en vanuit liefde kunt gaan leven. Voor jezelf en voor anderen. Wanneer je vanuit je ziel en je passie gaat leven, ga je ook mensen aantrekken die horen bij jouw zielenpad.

Cacao is een eeuwenoud plantenmedicijn welke helpt om je hart te openen. Je kunt voorafgaand aan de ceremonie cacao bestellen bij Pure Kakaw. Of wellicht heb je al cacao in huis.

Na afloop van de ceremonie is er nog een journal practice, informatie over de anahata chakra en voedingstips om je hart meer te openen.

Deze ceremonie is onderdeel van de 7-weekse chakra flow journey. Deze kan je ook bestellen op het platform en starten met een root chakra flow en zo per week omhoog reizen door de chakra’s.

Cacao Facilitator worden?

Je kunt ook een training volgen tot cacao facilitator. In de 12-weekse Cacamo Cacao Facilitator cursus wordt je opgeleid tot een Cacao Facilitator. Met de code ‘mindevents50’ ontvang je €50,- korting op de cursus.