fbpx

Op 5 mei staat de volle maan in Schorpioen. Deze volle maan wordt ook wel de bloemenmaan genoemd. Schorpioen is een waterteken. Dat betekent dat je je tijdens deze volle maan extra emotioneel kunt voelen. Deze volle maan komt ook tegelijk met een maansverduistering. Volle maan is een periode van loslaten. Maar tegelijk ook een periode van bloeien en groeien rond deze periode. Lees in deze blog wat de volle maan van mei 2023 voor jou betekent!

Volle maan in Schorpioen én Maansverduistering op 5 mei 2023

Naast dat de volle maan op 5 mei 2023 in Schorpioen staat. Een emotioneel waterteken, vind er op 5/5 ook een Maansverduistering plaats. Dit zorgt ervoor dat je je extra vermoeid, emotioneel en overprikkeld kunt voelen. Het is belangrijk om deze periode goed voor jezelf te zorgen. Neem de tijd om te ademen, doe yoga, mediteer. Het zijn mooie manieren om bij jezelf naar binnen te keren. Het helpt je in ondersteuning naar jouw diepe gevoel van verandering en bewustzijn.

Maansverduistering per definitie

Maansverduistering zorgt ervoor dat de volle maan wat donkerder is dan normaal. Of soms helemaal niet zichtbaar. Doordat de maan in een diepere schaduw komt te staan rond deze periode, worden ook jouw schaduwkanten op de proef gesteld. Je kunt dit merken op diverse vlakken in je leven. Emotioneel, financieel, relaties en je werk. Wat mag je loslaten? Wat gebeurt er zonder dat je er invloed op kunt uitoefenen? Laat het maar gebeuren. Probeer vooral niet controle uit te oefenen. Dit zorgt voor verkramping en stilstand in de flow. Het is tijd om je schaduwkanten onder ogen te komen. Je hoeft het niet langer weg te stoppen.

Rituelen om te doen tijdens de volle maan in Schorpioen in mei

Tijdens de volle maan kun je diverse rituelen doen. Yoga, meditatie, ademwerk. Allemaal manieren om in verbinding te komen met je diepste zelf. Een mooi ritueel om tijdens deze volle maan in Schorpioen te doen is de Full Moon Womb Awakening Class. Dit ritueel is gebaseerd op de rite van de baarmoeder. Een ritueel die je helpt om angst en pijn vanuit de baarmoeder en je leven los te laten. Tijdens dit ritueel maak je een innerlijke reis waarin je loslaat wat je niet meer nodig hebt, en aanroept wat je wilt manifesteren. So letting go & time to flourish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds