fbpx

Is een cacao ceremonie of cacao bliss gevaarlijk kun je je afvragen? Of geeft een Cacao Ceremonie bijwerkingen? Integendeel. Raw Ceremonial cacao helpt je om in verbinding te komen met je hart. Maar is niet een psychedelisch middel. Er zijn wel cacao soorten die een psychedelisch effect hebben. Dit is Chocobliss of Cacao Bliss. Onder goede begeleiding is dit niet gevaarlijk. Maar er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. In dit blog lees je er meer over!

Geeft Raw Ceremoniële Cacao of Cacao bliss bijwerkingen?

Raw Ceremonial Cacao wordt al eeuwen gebruikt in ceremoniële setting. Het helpt om je hart te openen, te verbinden met jezelf en/of anderen. Je kunt een ceremonie zelf thuis doen of in een groepsceremonie. De cacao die wij aanbieden op onze website is van Pure Kakaw en is afkomstig uit Nicaragua, Peru en Guatemala. De cacao kan je bestellen voor gebruik van ceremoniële cacao thuis. Mijn Online Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow zal je helpen om de thuis ceremonie te ervaren. Door het fysiek voelbaar te maken, zul je nog dieper zakken in je hart en gronden in je lijf. Je kunt het ook in combinatie met de Full Moon Womb Awakening Class doen.

Als je zwanger bent kan je ceremoniële cacao gewoon gebruiken. Een cacao ceremonie is niet gevaarlijk. Het kan wel zijn dat je veranderingen in jezelf gaat ervaren op emotioneel niveau. Doordat je de ruimte neemt om met jezelf te verbinden. Iets wat veel mensen lastig vinden om te doen.

Wil je zelf cacao ceremonies leren geven? Mijn online cacao facilitator training start op 14 februari 2024 online. Je kunt je hier aanmelden.

Choco Bliss of Cacao Bliss bevat Psylocobine en Caapi

Choco Bliss is een heel ander soort cacao. Dit is namelijk een mix van raw ceremoniële cacao, psylocobine, 12 soorten kruiden en een bestanddeel welke je ook terugvindt in ayahuasca. De liaan uit de Amazone genaamd; Banisteriopsis caapi.

Choco Bliss kun je inzetten als je diepgaande transformaties wilt doormaken. Het helpt je om uit je hoofd in je hart te komen. En Echter is Choco Bliss niet voor iedereen geschikt. Je kunt Chocbliss niet gebruiken bij een Zwangerschap, diabetes, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten, nierziekten, neurologische aandoeningen.

Cacao Facilitator Training

Op 14 februari 2024 start de Online Cacao Facilitator training. Deze cursus duurt 6 weken en je leert tijdens deze cursus alles over de historie, hoe je ceremonies veilig kunt begeleiden of voor jezelf kunt inzetten.

2 Comments

  1. […] je of een cacao ceremonie gevaarlijk is? Lees dan deze blog. Hier leg ik er alles over uit waarom het niet gevaarlijk […]

  2. Keep up the good work!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...