fbpx

Op 28 juli staat de nieuwe maan in leeuw om 19:55 uur. Tijdens deze nieuwe maan is het dé tijd om nieuwe ideeën aan te boren. Vanuit jouw intuïtie ontdekken wat jouw passie is. Lees er meer over in de nieuwe maan blog van juli!

Nieuwe maan is hét moment om te ontdekken waar je jouw intentie op wilt zetten. Denk aan nieuwe projecten, een nieuwe baan, creativiteit waar je ruimte aan wilt geven. Dit is hét perfecte moment daarvoor. Ook is het een mooie periode om jouw kernwaarden eens onder de loep te nemen. Waar gaat jouw vuurtje van branden? Waar krijg jij energie van?

Nieuwe maan workshop

Op 28 juli kun je meedoen met de New Moon Cacao, Pranayama, Meditation & Value Journaling Workshop van Joyce Mol. Tijdens deze workshop krijg je vanuit voelen jouw kernwaarden helder en ga je jouw doelen daarop afstemmen. Deze workshop richt zich op alle vlakken in jouw leven. Persoonlijke groei, relaties, ontspanning, financiën, gezondheid. Door je kernwaarden helder te krijgen, kan je ontdekken wat jouw passie is. De workshop start vanuit voelen met een cacao ceremonie, pranayama oefening en meditatie. Dit helpt om diep naar binnen te kijken en te verbinden met jouw intuïtie.

Relaties

De zomer is hét perfecte moment om op date te gaan. Ga op avontuur tijdens deze nieuwe maan periode en warme zomer avonden. Heb je een partner? Grijp je kans dan om tijdens deze zwoele zomer avonden eens lekker de natuur in te gaan voor een romatische avond. Ben je single? Ook dan kan je lekker op avontuur gaan om te flirten.

Meer leren over leven met de maan?

Boeken over de maan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds