fbpx

De Rite of the Womb is een ritueel die al eeuwen van vrouw op vrouw wordt doorgegeven. Het helpt je om oude pijn en angst los te laten uit de baarmoeder. Hierdoor wordt de verbinding met de baarmoeder en de cyclus herstelt. De Rite of the Womb kan door iedere vrouw gevolgd worden. Menstruerend, zonder baarmoeder (energetisch wel aanwezig), zwanger, bevallen, in de overgang en verder… Je leest hier mijn persoonlijke Rite of the Womb ervaring en diverse Rite of the Womb ervaringen van vrouwen die het ritueel online gevolgd en ontvangen hebben.

Mijn persoonlijke Rite of the Womb ervaring

Mijn persoonlijk rite of the womb ervaringen zijn gebaseerd op een aantal rites. Ik heb de rite meermaals zelf ontvangen voordat ik deze door ging geven. Mijn eerste rite wekte mijn interesse omdat ik veel bezig was met het in balans brengen van mijn cyclus. Ik had immers bijna 10 jaar de pil geslikt en wist niet zeker hoe accuraat mijn cyclus bleek te zijn. De grootste uitnodiging was te kunnen vertrouwen op mijn lichaam en dat mijn lichaam doet wat zij moet doen.

Door te verbinden met mijn baarmoeder, ging ik meer vertrouwen ervaren en vertrouwen op mijn eigen cyclus. De eerste rite volgde ik samen met mijn moeder. Maar het is voor iedereen persoonlijk. Voor sommigen is het fijner om het alleen te ontvangen en voor anderen juist een mooi geschenk om samen met de moeder te doen. Na de eerste rite was ik me nog niet zo bewust van de kracht van dit ritueel.

Mijn tweede rite of the womb ervaring

Mijn tweede rite volgde ik 3 jaar later. Ik was voor langere tijd in het buitenland. In Frankrijk waar ik nu woon. En voor werk moest ik een week naar Nederland. Ik zag dat mijn vriendin een rite zag en voelde aan alles dat ik dit Ritueel mocht gaan ontvangen. Mijn kinderwens was hier een groot onderdeel van. Mijn kinderwens die al 2 jaar sluimerde. Alleen gebeurde er maar niks.

Voorafgaand aan het ritueel schrijf je twee brieven. Een wat je los wilt laten en de ander wat je wilt manifesteren. Ik schreef hierin op dat ik graag een kindje wilde manifesteren en dat we in het buitenland zouden gaan wonen. Op dat moment was er nog niets concreet. Nu ik dit drie jaar later zo schrijf, is mijn dochter geboren in Frankrijk. En wonen we hier inmiddels al een jaar. Een bijzondere periode.

De Rite of the Womb doorgeven

Na mijn tweede rite of the womb ben ik de Rite ook gaan doorgeven. Een bijzonder ritueel welke ik met veel liefde en aandacht heb doorgegeven. Persoonlijk in groepsverband. En online sinds ik in Zuid-Frankrijk woon. Het brengt veel teweeg bij vrouwen. Oude gebeurtenissen, angsten en gedachtes van wie je denkt te moeten zijn kan je loslaten. Zodat je kan verbinden met de vrouw wie je bent in essentie op dit moment. Wanneer je de rite ontvangt zul je gaan merken dat er veel veranderd. Fysiek, emotioneel en spiritueel. Het is een diepgaand en reinigend proces. Een innerlijke reis die je brengt naar je verlangens.

Rite of the womb ervaringen van mijn online Full Moon Womb Awakening Class

Marlous van der Linden

Lieve Joyce, bedankt voor de reis naar de womb, voor de heling, voor de guidance. Het heeft zo veel geopend en verzacht, bracht zo veel inzicht. Ik dronk het samen met cacao. Heel fijn en zacht om te combineren. Ik ga hem gauw weer doen. Liefs Marlous

Femke Pos

Een prachtige reis, die me veel heeft gebracht. Al in de voorbereiding het even stilstaan bij jezelf, de krachtige rituelen met de brieven, de bloemen, het water. Wat fijn om weer meer in verbinding te komen en dat ook echt te voelen, Dank voor deze prachtige rite Joyce, een hele fijne setting en sfeer, ruimte om te delen en wat geef je het mooi door aan de deelnemers. Ik doe zeker nog een keer mee in de toekomst! Heel veel liefs, Femke

Marie-Claire

Lieve Joyce,
Dank je wel voor het delen van jouw zachte energie en wijsheid en met de Rite of the Womb. Dit is zo’n cadeau voor jezelf in een wereld waar masculiene energie domineert. Ik heb de rite vorig jaar al bij je aangeschaft en vond het toen al heel fijn om de zachtheid te ervaren. Bij de eerste volle maan van dit jaar heb ik hem opnieuw gedaan, omdat ik voelde dat er nog meer geheeld mocht worden. Ik merkte dat ik nog zoveel dieper in de ontspanning zakte en tegelijkertijd is mijn innerlijke vuurtje nog meer gaan branden. Deze rite laat je ervaren hoe groot de kracht van zachtheid is!
Liefs, Marie-Claire

Rite of the womb ontvangen?

Wil jij de Rite of the Womb ontvangen? Bestel de online rite via het learning platform. Je ontvangt toegang tot het ritueel en kunt deze op elk moment weer opnieuw volgen. Het is mooi om dit tijdens de volle maan te doen. Omdat tijdens deze fase in de cyclus loslaten centraal staat.

Je kunt de rite ook ontvangen tijdens een Privé Retreat in Zuid-Frankrijk. Hier in Zuid-Frankrijk waar Maria Magdalena leefde en waar haar oermoeder de Zwarte Madonna ook terug te vinden is bij Rocamadour. Wanneer je klaar bent voor de inwijding in een bijzondere natuurlijke omgeving. Wees dan vrij om je retreat bij mij te boeken. Voorafgaand aan je boeking bellen we om te bespreken waar jij naar verlangt. Verblijf, activiteiten, eten, ontspanning en nog veel meer wat belangrijk is om jou een onvergetelijke en helende reis te geven.

Vragen? Stuur gerust een berichtje naar info@mindeventsfactory.com

Meer informatie over baarmoeder rituelen

1 Comment

  1. […] Je hart volgen gaat samen met gronden in je lijf en vertrouwen in je eigen dromen. Maar vooral ook in wie je bent. Veel vrouwen dragen onbewust emoties en spanningen met zich mee in de baarmoeder en het bekken. Dit zorgt ervoor dat je geblokkeerd wordt en meer in je hoofd zit dan in je lijf. Twijfel, angst, onrust. Trauma uit het verleden of de familielijn kan een rol spelen. De Full Moon Womb Awakening Class is een mooi ritueel die je kunt doen om weer te gronden in je lijf en te vertrouwen op wie je werkelijk bent tijdens de volle maan in juli 2023. Ervaringen over dit ritueel lees je in dit blog. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...