fbpx

Op 4 juni 2023 staat de volle maan volgens de westerse astrologie in het sterrenbeeld boogschutter. Precies om 05:41 uur. Deze volle maan wordt ook wel de strawberry moon genoemd. In dit blog lees je de betekenis van deze volle maan en welke rituelen je kunt doen.

Betekenis volle maan juni 2023

De volle maan van juni staat in het sterrenbeeld Boogschutter. Maar wordt ook wel de Strawberry moon genoemd. Dit komt doordat juni dé maand is dat de aardbeien worden geoogst. Ook is juni de maand waarin we de zomer tegemoet treden.

Het sterrenbeeld Boogschutter is een praktisch en vuurteken. Je doelen worden helder. Je kunt loslaten wat niet meer bij je past en kunt echt gaan voor wat jij wilt manifesteren in je leven.

Doordat we ons richting de zomer bewegen, voel je wellicht dat je meer naar buiten wilt treden. De volle maan van juni 2023 is een perfect moment om hier ruimte voor te maken. Wie wil jij zijn? En wat heb je daarvoor nodig? Schrijf dit helder voor jezelf uit.

Rituelen die je kunt doen tijdens de volle maan in boogschutter

Full Moon Womb Awakening Class

De volle maan is een periode van loslaten en ruimte maken. Zit je momenteel in een afsluitende fase? Dan is de volle maan een mooi moment om dit ritueel los te laten. De Full Moon Womb Awakening Class is een mooi ritueel om te doen voor elke vrouw tijdens de volle maan. Het helpt je los te laten wie je denkt te moeten zijn en te verbinden met de vrouw die je werkelijk bent. Zonder schaamte of gevoel van moeten. Vanuit verbinding en rust.

Het ritueel is veel gevolgd door vrouwen die kampen met klachten in de cyclus, onzekerheid, tijdens een zwangerschap, na de bevalling. Het ritueel helpt je om angst en pijn los te laten vanuit het baarmoeder gebied. Door de masculine wereld waarin we leven is er steeds minder ruimte voor zachtheid van de vrouw. Terwijl hier juist je creativiteit en creatiekracht ligt!

Yoga, meditatie en ademwerk

Yin yoga, meditatie en ademwerk zijn mooie verdiepende practices om mee te werken rond de volle maan. Loslaten en verbinden met je lichaam helpt je om te voelen waar jij nu werkelijk behoefte aan hebt. Waar wil je ruimte voor maken? In overgave zijn in het moment. Het Moon Phase Yin Yoga E-book geeft je inzicht in practices die je kunt doen voor elke maanfase.

Het sterrenbeeld boogschutter is een vuurteken. Ook bewegen we ons richting de zomer waarin het vuurelement centraal staat. Het is dus ook heel fijn om hartopenende practices te doen. De Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow is hier heel fijn voor. Yin Yoga, Flow Yoga, Cacao. Echt weer even voelen waar je hart van vol is en energie van gaat stromen.

Geboortehoroscoop en reading

Ontvang een reading over jouw geboorte horoscoop volgens de vedische astrologie om meer inzicht in jouw persoonlijke leven te krijgen en wie jij bent. Vraag de reading aan via info@mindeventsfactory.com en vermeld hierbij jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Je ontvangt jouw reading in pdf-vorm voor € 77,-. Indien je een persoonlijke reading erbij wilt, kan je een sessie bijboeken van 1,5 uur voor €122,-. Hierin bespreken we je gehele geboorte chart volgens de vedische astrologie en je ontvangt de opname van het consult.

Vedische astrologie wordt anders berekend dan de westerse astrologie en staat volledig in verbinding met yoga en ayurveda. Vedische astrologie wordt berekend op basis van de siderische dierenriem. Terwijl westerse astrologie wordt berekend met de tropische dierenriem. Het verschil is 23 graden.

Volgens Vedische Astrologie staat de volle maan op 4 juni in Schorpioen en niet in Boogschutter. Sinds de intrede van de gregoriaanse kalender, zijn we in een masculine wereld beland. Terwijl de Vedische Jyotische astrologie gebaseerd is op de stand van de sterren van 2023 jaar geleden. Zachter. Feminine. Er wordt gekeken naar de werkelijke stand van de sterren op het moment van jouw geboorte (je eerste ademhaling).

Moon tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds