fbpx

Leef jij vanuit je hart? Onderzoek het tijdens de Nieuwe Maan in Ram! De nieuwe maan staat in ram op 21 maart in 2023. Om 18:26 precies is het nieuwe maan. Deze nieuwe maan staat in een vuurteken. Een vuurteken vraagt je om in te voelen waar jouw vuur van gaat branden. Waar is jouw hart vol van? In dit blog lees je hoe je met de energie van deze nieuwe maan kunt gaan werken.

Betekenis Nieuwe maan in Ram Maart 2023

Rammen zijn avontuurlijke tekens. Ze zijn onafhankelijk en geboren leiders. Deze nieuwe maan in Ram kan je helpen om je in je kracht te zetten. De ram is ambitieus, zelfverzekerd, sexy en charismatisch. Waar is jouw hart vol van? Neem de tijd om het goed te doorvoelen tijdens deze nieuwe maan.

Nieuwe maan is een periode waarin we naar binnen keren en de ruimte nemen om te doorvoelen welke nieuwe intenties we willen zetten. Het vraagt om moed en verbinding met onszelf om te voelen wat er vanuit hartsverlangen aanwezig is in onszelf. De Nieuwe Maan in Ram nodigt jou uit om dit te doen.

Welke rituelen kan je doen tijdens nieuwe maan in maart?

Yin Yoga practice om de nieuwe maancyclus mee te starten

Yin yoga kan ondersteunend zijn in het proces om naar binnen te keren en te voelen waar jouw vuur van gaat branden. In het Moon Phase Yin Yoga E-book welke ik in 2018 uitbracht, vind je oefeningen voor iedere maanfase, journal practices en informatie over chinese geneeskunde. Het E-book is fijn om mee te starten tijdens de nieuwe maan en kan je er iedere maancyclus weer bijpakken. Het helpt je om diep naar binnen te kijken en te voelen waar jouw hart van gaat stromen vanuit jouw eigen ritme. Jouw eigen essentie.

Cacao Ceremonie om in verbinding te komen met je hart (vuurelement)

Het sterrenbeeld Ram is een vuurteken. Een cacao ceremonie kan je helpen om in verbinding te komen met je hart en jouw innerlijke vuur.

Je kunt thuis een cacao ceremonie doen om in verbinding te komen met je hartsverlangens. Neem de ruimte om te doorvoelen waar jouw hart vol van is. De cacao van Pure Kakaw is een mooi product om mee te werken.

De online Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow is ondersteunend aan het openen van je hart. Maar daarbij ook het in je kracht zetten van je hartverlangens.

Op 21 maart met Nieuwe Maan start ook het Cacao Facilitator Programma van Cacamo waarin je leert hoe je cacao ceremonies kan hosten. Met de code ‘mindevents50’ ontvang je €50,00 korting op de gehele cursus. Meld je hier aan.

SMART kernwaarden onderzoek

Vind je het lastig om jouw kernwaarden goed te benoemen? Dan kan het SMART kernwaarden onderzoek in het Value Journaling Workbook je ondersteunen. Hierin ga je jouw kernwaarden helder omschrijven op alle vlakken in je leven. Familie, vrienden, werk, plezier, opleiding. Je kernwaarden komen terug in alle vlakken in je leven. Zo nu en dan wijzigt er iets in je leven waardoor je dit ook weer opnieuw mag bekijken.

De nieuwe maan in maart 2023 nodigt je uit om eerlijk te kijken naar waar jij nu staat en of dit nog in lijn is met jouw hartsverlangens. Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? Lees het op deze pagina.

Moon goodies

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds