fbpx

Op 23 november staat de nieuwe maan in boogschutter om 23:57. Deze nieuwe maan komt tegelijk met een zonsverduistering. De nieuwe maan is de fase waarin je het beste de ruimte kunt nemen om nieuwe intenties, ideeën, projecten te starten. De nieuwe maan en zonsverduistering samen geven een extra boost hieraan. Een soort stroomversnelling. Flexibiliteit wordt verlangd van jou op dit moment. Een mooie test om te zien hoe je in het leven omgaat met het onbekende en het onverwachte.

Betekenis boogschutter en nieuwe maan

Het sterrenbeeld boogschutter is een vuurteken. Een teken die haar eigen weg bewandeld en eigenaarschap durft te nemen in haar pad. De boogschutter houdt van avontuur, vrij zijn en gaan waar het hart van vol is. Dit is dan ook een mooie periode om bij jezelf in te tunen wat jouw passie is. Waar gaat jouw vuurtje van branden? Durf je daar jouw vrije ruimte in te nemen? Vaak heeft dit invloed op alle vlakken in jouw leven. Het Value Journaling Workbook kan je hierbij helpen en inzicht in geven.

Nieuwe maan november: verbinden met je hart en intuïtie

Tijdens de nieuwe maanfase is het vaak makkelijker om bij jezelf in te tunen. De kunst is de kracht van de stilte in te gaan en te verbinden met je hart en intuïtie. In de stilte vind je makkelijker weer de connectie met je innerlijke stem. Na een periode van loslaten en ruimte creëren tijdens de afnemende maan is dit de periode waarin je weer ruimte mag maken om naar je innerlijke stem en intuïtie te luisteren.

Het is in deze periode de tijd om te groeien naar jouw nieuwe zelf. De persoon die jij wilt zijn embody-en. Je mag nieuwe stappen zetten, uit je comfortzone gaan en risico’s nemen en uit belang van jouw innerlijke groei als human being.

Juist nu is het dé tijd om je open te stellen voor al het nieuwe dat jij wilt en mag ontvangen. Wanneer je je open stelt voor het onbekende komen er mooie nieuwe projecten op je pad waar je veel energie en passie in zult gaan ervaren.

Je ontvangt dan elke maand een nieuwe maan en volle maan mail en informatie over de workshops en events die wij organiseren.

Rituelen tijdens nieuwe maan

De nieuwe maan is een aantal dagen voor en na goed voelbaar. Daarom kan je je nu ook al wat emotioneler of gevoeliger voelen. Neem daarom de ruimte voor jezelf, besteed tijd aan jezelf en laat je minder afleiden door zaken van buitenaf. 

Het is een mooi moment om met de nieuwe maan te starten met nieuwe gewoontes. Start bijvoorbeeld met wekelijks weer een yoga of adem momentje voor jezelf te nemen. Het Moon Phase Yin Yoga E-book is een goede guide om mee te starten tijdens de nieuwe maan. Hier staan oefeningen in voor iedere maanfase. Je kunt er deze gehele maanfase dus mee aan de slag.

Essentiële olie kan je helpen om dieper te zakken in je meditatie en je hart. De olie One Heart van Young Living is een mooie olie om meer vanuit je hart te leven en in verbinding te zijn met anderen. Wanneer je meer met essential oils wilt gaan oefenen is een starterkit ook mooi om mee te beginnen. Hierbij ontvang je een diffuser met 12 olien. Te gebruiken voor je daily practice

Je kunt tijdens de nieuwe maan in boogschutter in november ook starten met de 7-weekse Chakra Balance Journey. Hierin maak je een reis door de chakra’s. Waaronder ook door het hart chakra en kom je weer in verbinding met jouw passie en vuur. Deze cursus kun je volledig in je eigen tijd volgen en brengt je in balans, geeft je kracht en energie. Met yogaoefeningen, ademoefeningen en schrijfopdrachten. Ook vind je informatie over voeding en essentiële olie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds