De nieuwe maan van 18 juni 2023 staat om 06:36 in het teken tweelingen. Dit teken gaat over het vinden van balans. Tweelingen is een luchtteken. Dit kan soms zorgen voor onstuimige gevoelens. Er kunnen nieuwe ideeën in jou borrelen. Deze nieuwe maan nodigt je uit om in voelen te stappen en ruimte te geven aan dat wat je wilt manifesteren. In dit blog lees je over wat je kunt voelen tijdens de nieuwe maan van juni 2023!

Nieuwe maan juni 2023

Nieuwe maan is de fase in de maancyclus die je uitnodigt om met je nieuwe plannen en doelen aan de slag te gaan. In liefde en ruimte ontdekken waar je diep van binnen behoefte aan hebt. Veel mensen stoppen dromen weg vanuit angst en overtuigingen. Maar wanneer je loslaat en ruimte geeft aan dat wat je wilt manifesteren, kan de energie pas echt gaan stromen.

Voel je dat je guidance wilt in jouw nieuwe maan verlangens? In mijn Moon Phase Yin Yoga E-book lees je hoe je kunt leven volgens de maanstanden. Voor elke maanfase een yin yoga en journal practice. Nieuwe maan is het perfecte moment om te starten in dit e-book. Je kunt het e-book elke maancyclus weer opnieuw gebruiken in combinatie met een schriftje of journal.

Geef jezelf de ruimte voor verandering

Door open in het leven te staan, is er ook meer ruimte voor verandering. Wanneer je je gestagneerd voelt, komt dit vaak omdat je geen ruimte hebt voor nieuw. Het is dus ontzettend belangrijk om die ruimte te creëren. Zeker wanneer bepaalde dingen op z’n einde lopen. Zoals je relatie, een baan of je huis. Of een bedrijf beginnen. Dit is het moment om ruimte te maken voor nieuwe.

Het teken tweelingen is een luchtteken en nodigt je uit om het ook luchtig te houden. Ruimte maken voor nieuw of juist al hebben? Dit gaat over in het leven staan met een open houding. Zo kan je ontvangen waar je naar verlangt.

Kenmerken van een tweeling zijn ook wel vernieuwend, spontaan, communicatief en nieuwsgierig. Continu behoefte aan verandering. Dit kan ook wel eens als lastig en onrustig ervaren worden. Maar juist die energie kan ook weer voor flow en energie stroming zorgen. Geef jezelf de ruimte voor verandering.

Nieuwe Maan Cacao Ceremonie in Tweelingen 18 juni 2023

Zondag 18 juni van 09.00 – 10.00 uur
Locatie:
online via zoom

Tijdens de Nieuwe maan Cacao Ceremonie in Tweelingen op zondag 18 juni van 10.00 – 11.30 uur neem ik je mee in een innerlijke reis. Een innerlijke reis waarin je verbinding maakt met je hart, ziel en lijf. Waar wil jij ruimte voor maken? Welke energie wil je voelen in je lijf? Soms zijn we teveel in ons hoofd bezig, en zien we niet waar we werkelijk naar verlangen. Maar… wanneer je het voelt. Is er ruimte vanuit liefde en aandacht voor je lijf. 

We zullen tijdens deze Cacao Ceremonie verbinden met de cacao, je ademhaling en je lijf. Breathwork, yoga en meditatie als vorm van bewustzijn en te verbinden met je lijf en alles wat is. 

Kindjes zijn van harte welkom om mee te doen met de practice. Mijn dochtertje van 8 maanden zal bij mij zijn. Ik geloof in een leven waarin kinderen onderdeel zijn van ons leven. Waarin ze meevaren en leren van onze activiteiten. Eromheen spelen en voelen dat zij deel uitmaken van het grotere geheel. 

Wat je nodig hebt: 

Meld je hier aan voor de ceremonie.

Breathe Better Programma

Vedische astrologie als leidraad in je leven

Vedische astrologie is een oude vorm van astrologie die afkomstig is uit India. Het wordt ook wel Jyotish genoemd en is gebaseerd op de positie van de planeten en sterren op het moment van iemands geboorte. Volgens deze leer hebben deze hemellichamen invloed op iemands persoonlijkheid, leven en toekomst. 

In de afgelopen 5 jaar heb ik veel geschreven over de westerse astrologie. Mijn maanblogs waren hier vooral op gericht. Op dit moment maak ik de transitie van westerse astrologie naar Vedische astrologie. Ik schreef me in voor een training over Vedische astrologie en ayurveda. Twee elementen die onlosmakelijk verbonden zijn met yoga. En ik volgde een consult bij een Vedisch astroloog om te horen hoe het zit met mijn eigen geboorte chart.

In dit blog lees je over de verschillen tussen de westerse en Vedische astrologie. Heb je zelf behoefte aan meer inzicht in jouw geboorte chart? Boek dan gerust een Vedisch astrologie consult bij mij. Een heerlijk cadeau om aan jezelf te geven rond de nieuwe maan.