fbpx

Valentijn wordt benoemd als de dag van de liefde. Verliefde stellen verrassen elkaar. Vieren samen de liefde. Maar wat als je nu geen valentijn hebt? Of jij en je lief niet samen kunnen zijn? In de eerste plaats ben jij altijd je eigen liefde. Jezelf liefhebben is ontzettend belangrijk. In dit blog lees je een valentijn ceremonie die je met jezelf kunt doen. Niet alleen op valentijn. Ook op andere momenten. Om meer vanuit je hart en zielsmissie te gaan leven.

Valentijn ceremonie met jezelf

Door te verbinden met je hart zul je voelen waar jouw vuurtje van gaat branden. Waar krijg jij energie van? Dat zijn vragen waar je antwoord op krijgt in de online Cacao Ceremonie & Anahata Chakra Flow. Ceremoniële cacao helpt je om je hart te openen en meer in verbinding met jezelf te komen. De Anahata Chakra Flow helpt je om fysiek meer het vuur en de liefde door je heen te laten stromen. Anahata wordt ook het hart chakra genoemd. Deze staat centraal in deze online ceremonie. Voor de ceremonie kan je raw ceremonial cacao bij pure kakaw bestellen. Het ultieme cacao ceremonie recept lees je hier.

Je kunt jezelf ook de 7-weekse chakra balance journey cadeau doen. Hierin zit de cacao ceremonie inbegrepen bij de 4e week waarin het hartchakra centraal staat. Gun jezelf deze fijne cursus waarmee je jouw chakra’s in balans brengt en de liefde in jezelf aanwakkert. Met de code ‘zelfliefde’ ontvang je 15% korting op deze cursus tot en met 14 februari.

Zelfliefde

Valentijnsdag hoeft niet eenzaam te zijn. Je kunt de liefde aan jezelf verklaren en fijne dingen doen waar jij energie van krijgt. Heerlijk toch dat je geen rekening met een ander hoeft te houden? Zelfliefde houdt in dat je dingen doet waar jij blij van wordt. Dit kan zijn gezond eten, voldoende bewegen, voldoende slapen. Maar ook een dagje wellness of een yogales kan fijn zijn om te doen. Om je weer in verbinding met je lijf te voelen.

Eveline Broekhuizen nam een zelfliefde meditatie op in combinatie met een schrijfopdracht. Zodat je kunt voelen wat er in jou leeft en dit helder kunt formuleren. Eveline is schrijfcoach en helpt je naar teksten die vanuit je hart stromen.

Valentijnscadeau voor jezelf: essentiële olie

Je kunt jezelf ook heerlijk verwennen met een fijne diffusere met essentiële oliën van young living. Een heerlijke toevoeging op een yoga practice of cacao ceremonie. Je kunt de oliën inzetten als aromatherapie. Maar ook inzetten in huis tegen vieze geurtjes of tijdens het schoonmaken. Bij een starterkit ontvang je 12 verschillende oliën om te proberen. Daarnaast kan je later altijd losse oliën bij bestellen uit het assortiment. In de Online Chakra Balance Journey leer je ook meer over de oliën die je kunt inzetten voor het in balans brengen van jouw chakra’s.

Wanneer je een brand partner wordt, kan je ook jouw ervaring met de oliën weer doorgeven aan anderen en daar een deel op terug verdienen. Sowieso kan je punten sparen wanneer je meedoet in het essential rewards programma. Dan kan je zo nu en dan van die punten weer nieuwe olie of troepvrije schoonmaakmiddelen bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...