fbpx

Start je dag met een heerlijke Blueberry Magic Smoothie Bowl. Blauwe bessen zijn super gezond. Het besje bevat anthocyaan welke de bes de blauwe kleur geeft. Dit heeft een positieve werking op hart- en bloedvaten. Vetophoping / hoge cholestrol wordt hierdoor verminder in de bloedvaten. Verder bevat het ook antioxidanten wat ontstekingsremmend werkt. Daarnaast berschermen de besjes ook tegen verschillende ziekten, zoals kanker.

Ingrediënten Blueberry Magic Smoothie Bowl

  • Bevroren Blauwe bessen
  • Kokos yoghurt
  • Cashew noten
  • Lychees

Bereiding

  • Giet eerst warm water over de cashew noten heen en laat deze 30 minuten wellen
  • Giet vervolgens het water af en blend de frozen blue berries, kokos yoghurt, cashew noten en lychees in de mixer
  • Top vervolgens de smoothie bowl af met magic fruit (blue berries, frambozen, kokossnippers)

Vervolgens start je je dag met de magic feeling na deze super magic smoothie bowl!

Receptenboeken voor meer magic smoothie bowls

Voeding en beweging

Voeding en beweging gaan uiteraard samen. Door te bewegen blijft je lichaam fysiek in balans en voel je je mentaal beter. Hoe je je dag start maakt hoe je je de rest van de dag voelt. Voeding draagt ook bij aan hoe je je voelt. Ben jij je bewust van hoe je je dag start?

In de 7-weekse chakra balance journey neemt Joyce – founder van Mind Events Factory, Breathwork & Yoga Teacher je mee in een reis door de chakra’s.

Elke week geeft ze ook voedingstips die ondersteunend zijn aan de chakra’s. Gericht op de kleuren van de chakra’s. De oefeningen (yin yoga, vinyasa flow en breathwork) zijn geschikt voor iedereen en brengen je uiteindelijk meer energie, zelfvertrouwen en rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...