fbpx

Op 6 april verschuift de maan naar haar volle maan fase in Weegschaal. Precies om 06:37. Deze maan wordt ook wel de roze maan, lente maan of Eimaan genoemd. Het symboliseert de lente. En dat merk je misschien ook al in de natuur. Dat alle planten en bomen tot bloei komen. In dit blog lees je wat de volle maan in april 2023 voor jou in petto heeft op 6 april!

Volle maan in Weegschaal april 2023: kom in balans!

De Volle Maan in Weegschaal nodigt je uit om in balans te komen. Na een winterperiode is het misschien lastig om weer in balans te komen. Maar nu de lente zich echt voordoet, is het jouw moment om de balans weer op te maken. Wie of wat helpt jou verder op dit moment? En wat niet? De volle maan is een periode van loslaten en omarmen van wie jij nu bent. Neem dus ook echt die ruimte om de versie van jezelf te zijn die jij wilt zijn! Geen smoesjes meer. Zelfsabbotage mag je nu echt los gaan laten.

Wat betekent het sterrenbeeld Weegschaal deze volle maan?

Weegschaal is een sterrenbeeld die in het teken staat van liefde, harmonie en gelijkheid in relaties en verbindingen. Op persoonlijk en op zakelijk vlak. Het is belangrijk om in liefde, harmonie en ontspanning te blijven. Ook al heb je veel uitdagingen op je pad. Laat in liefde los en trek in liefde aan. Weegschaal is een luchtteken. Weegschalen zijn vaak creatieve denkers en blijven zoeken naar oplossingen. Dit maakt ze creatief. Maar het kan ook zijn dat je te veel in je hoofd zit. Dan is het belangrijk om te aarden.

Rituelen om te aarden tijdens de volle maan in april 2023

Full Moon Womb Awakening Class

Dit ritueel is gebaseerd op de rite van de baarmoeder. Een mooi ritueel om tijdens de volle maan in Weegschaal te doen. De Full Moon Womb Awakening Class helpt je om te aarden en echt verbinding te maken met de basis in jou. Wie jij bent vanuit je volste potentie. Het geeft je de ruimte om te voelen en te bloeien. Je schrijft een brief wat je los wilt laten en een brief wat je wilt manifesteren voor de volgende nieuwe maan. Dit ritueel kan je geheel in je eigen tijd volgen. Dit kan in de ochtend tijdens de volle maan of in de avond als dit beter uitkomt voor jou. Je kan het ritueel daarna zo vaak herhalen als nodig is voor jou.

Edelstenen opladen

Tijdens de volle maan kan je jouw edelstenen opladen. Doe dit door ze in de aarde neer te leggen in het volle maan licht. Edelstenen die je helpen om vanuit liefde en zachtheid te leven zijn rozenkwarts en oranje maansteen.

Essentiële oliën inzetten tijdens de volle maan

De volle maan staat erom bekend dat je je onrustiger kunt voelen. Het kan ook zijn dat je slechter slaapt. Het is fijn om essentiële olie in te zetten die je helpt te kalmeren. Oliën die daarbij helpen zijn valor, lavender, cedarwood, pine. Je kunt ze inzetten tijdens een meditatie voor het slapen gaan. Of gedurende de dag dragen als parfum. Wanneer je het tijdens de meditatie inzet, druppel dan een beetje olie in je hand en inhaleer. De olie helpt je mind kalmeren.

Moon tools

Leer leven volgens de maanfasen met het Moon Phase Yin Yoga E-book. Dit nodigt je uit om te verzachten en in je vrouwelijke kracht te gaan staan.

1 Comment

  1. […] 6 april 2023Volle maan in Weegschaal – tijd om in balans te […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds