fbpx

Op 22 augustus 2021 is het de 2e keer Volle Maan in Waterman. In juli stond de volle maan ook al in Waterman. Waterman is een luchtteken wat zorgt voor veel emoties, transformatie en verandering. De energie van de volle maan in waterman werkt op een diep niveau. Spiritueel, mentaal en ook fysiek. Je zult merken dat de veranderingen van de vorige volle maan in waterman in juli nu doorgang krijgen. Het wordt helderder.

Volle maan in Waterman staat recht tegenover de Zon in Leeuw. De Leeuw in Zon is een intense. Deze zorgt ervoor dat je jouw manifestaties en verlangens concreet kunt gaan maken. Je laat los wat je niet meer nodig hebt. Je maakt ruimte voor nieuw en kijkt vanuit acceptatie en plezier naar jouw creaties. Afronding met trots.

Waterman en vissen staan in een overgangsfase met elkaar. Waarin de waterman rationeel is. Kan de vissen dromerig zijn. Emotioneler en dat kan zorgen voor een onrustiger gevoel.

Met volle maan kan je het beste de ruimte nemen voor reflectie. Tijdens volle maan komen we in een fase waarin we reflecteren op de afgelopen fase vanaf de nieuwe maan. De nieuwe maan in Leeuw met de Leeuwenpoort zorgde voor intensiteit op elk niveau. Waarin veel verandering en transformatie plaatsvond.

Reflectie kan op diverse manieren. Hieronder een aantal practices die je kunt inzetten voor de volle maan in Waterman:

  • Mediteren
  • Breathwork
  • Yoga
  • Journalen

Yoga practices, meditaties en breathwork hebben met name betrekking op het lucht element en vuur element. Vanuit het lucht element werken we met adem practices. Vanuit het vuurelement werken we met hartopeners, releasing practices en zelfliefde oefeningen. De verbinding maken vanuit het natuurlijke ademritme. Dit is de basis.

Op dit moment heb ik, Joyce, limited spots available voor een Privé Cacao & Breathwork Ceremonie op zondag. Wil je een momentje voor jezelf om je hart te openen en je over te geven aan het onbekende en meer ademruimte voor jezelf? Boek dan gauw via de online agenda.

Je kunt ook meedoen aan de Full Moon Surrender Flow les op maandag 23 augustus. De volle maan is 2 dagen voor de volle maan en 2 dagen na de volle maan voelbaar en mooi om mee te werken. De eerste dag na de volle maan is het een mooi moment je om je volledig over te geven aan het onbekende. Laat alles maar even zijn. 

Deze les kan je online volgen via ZOOM of je kunt de les LIVE meedoen in de studio in Alkmaar. Schrijf je hiervoor tijdig in via het online lesrooster.

Je kunt ook all of the above lekker in je eigen tijd en tempo doen via het Moon Phase Yin Yoga E-book. Deze bevat voor elke maanfase een yin yoga practice, journaling practices en informatie over elke maanfase, yin yoga, meridianen en meer. Het e-book kan je printen of online gebruiken. Voor iedere maancyclus opnieuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...