fbpx

Wil je meer licht, liefde en ruimte in jezelf voelen? Je lichaam meer en beter leren ontspannen. In volledige overgave kunnen zijn? Vertrouwen. Voel je welkom voor een 1:1 breathwork, yin & soundhealing sessie ūüß°

Magie noemde een klant van mij het eerder. Ze ervaarde veel licht, ruimte en rust. Kreeg mooie inzichten doordat ze in diepe ontspanning zakte.

Het thema van deze klant was in haar grootsheid stappen. 

Het mooie hieraan vond ik dat ze dit deed door juist de rust en ruimte op te zoeken. De ontspanning in te gaan. 

Een mooi thema welke voor mijzelf ook centraal staat. Meesterschap. Mijn meesterschap is Yin, Breathwork & Soundhealing. De diepte van de ademhaling, het onderbewustzijn en het lichaam induiken. Mijn stille kracht.

Deze stille kracht verbinden aan de yang energie zorgt voor de energie in mijn bedrijf. Creativiteit. Inspiratie. Rust. Je hoeft geen bedrijf te hebben om de voordelen uit de yin energie te halen. Mentaal, fysiek en spiritueel gebeurd er precies wat jij nodig hebt. In de stilte. In de rust. Een transformatie op zich als je de ruimte durft te nemen om de stilte in te gaan. Werkelijk te voelen en observeren wat er in jou gebeurd en hoe je dit om kunt zetten naar positieve energie. 

Juist door de stilte op te zoeken. Verdieping in mezelf te vinden ontstaat er ruimte. Ruimte voor energie die ik weer door mag geven.

Liefde. Licht. Verbinding. 

Licht. 

Iedereen die bij mij de laatste tijd soundhealing 1:1 heeft ervaren komt met mooie woorden van licht. Het licht waar ik in eerst instantie zelf bang voor was. Het licht wat onze wereld juist nu nodig heeft. Het licht waar ik in eerst instantie zelf bang voor was, deel ik nu met liefde. Om de zwaarte eraf te halen. Ben jij klaar om jouw licht te laten schijnen? 

Liefde, Licht, Plezier, Joy en Gronding zijn mijn thema’s voor dit jaar. 

Het mag licht zijn.

Wat is jouw meesterschap? Meesterschap ligt dichterbij jou dan je denkt. Het ligt verborgen in jou. In de diepe wateren van je hart. In liefde en licht.

Voel je welkom om dit te ontdekken in een privé cacao, breathwork, yin & soundhealing sessie.

Beter leren ademen

80% van de mensen ademt onbewust niet op eigen ‘natuurlijke’ wijze. Dit betekent dat ze controle willen houden over hun adem, angst of trauma. Dit gebeurt onbewust vanuit patronen die diep geworteld zijn in het systeem.

Wist je dat dit klachten veroorzaakt zoals:

 • slaapproblemen
 • chronische pijn
 • angsten
 • spanning
 • hoge of lage bloeddruk
 • hoofdpijn
 • blokkades in energie wat doorwerkt in je werk of bedrijf in de vorm van stagnatie
 • depressie
 • je losgekoppeld voelen van je lichaam
 • emotionele disbalans
 • veel in je hoofd leven en je lichaam en grenzen niet goed kunnen voelen
 • stagnaties in het bindweefsel en spieren
 • onzekerheid en weinig zelfvertrouwen

Je bent niet meer verbonden met je hart, je lichaam en het is moeilijk om in jezelf te aarden. Misschien zoek je veiligheid buiten jezelf door andere mensen, verslavingen. Door altijd bezig te zijn. Om bevestiging van anderen te vragen en je te richten op dat wat buiten jezelf is.

Door weer tijd voor jezelf te nemen, natuurlijk te leren ademen en meer rust in jezelf te ervaren, kan je lichaam en geest herstellen en ontstaat er een diepere verbinding met jezelf. Zo kom je weer terug bij je innerlijke vuur en de passie in jezelf. Je kunt jezelf beter aarden en je voelt je weer in jezelf geaard.

Tijdens een Privé Cacao, Breathwork, Yin & Soundhealing sessie begeleid ik je met liefde naar diepe rust en ontspanning. Zodat je weer verbinding kunt maken met je hart, lichaam en verlangens. Je adem, lichaam en geest als GEHEEL omarmen. Emotioneel, fysiek en mentaal.

Dit doe ik met technieken uit pranayama, tantrische ademhaling, natuurlijke ademhaling en diepe yin stretches. De focus ligt op je natuurlijke ademhaling. Het ritme dat jou als individu echt raakt. In deze praktijk kom je je weer tegen.

Optioneel werk ik in sessies met het plantmedicijn raw cacao om de sessie meer in je hart te verdiepen. Dit helpt om de weg vrij te maken naar je hart voor meer zelfliefde, verbinding met jouw passie, liefde voor alles dat om je heen leeft. Je kunt ook kiezen voor een kop thee als je even geen behoefte hebt aan cacao. Maar ik zeg altijd. Who doesn’t LOVE cacao and won’t LOVE themselves and others? Take time to dive in the circle of LOVE.

Discover how to breathe naturally again and experience peace and space within yourself.

Veel mensen volgen ook breathwork sessies bij mij wanneer ze zich niet verbonden voelen in hun relaties, banen, zichzelf of op zoek zijn naar een diepere verbinding met of een nieuwe partner. Tijdens de sessie werken we aan de herverbinding met jezelf, zodat je het goede in relaties weer voor jezelf aantrekt. Mannen en vrouwen zijn welkom. Van allerlei achtergronden. Ik ontving mensen van politie, GGZ, verpleegkundigen, liefdeskoppels en individuen die zelfliefde en verbinding naar een dieper niveau willen brengen.

Mijn naam is Joyce Mol en ik neem je mee op een innerlijke reis waarin je de balans met jezelf herstelt, je eigen ademritme vindt, weer verbinding maakt met jezelf en daardoor weer verliefd wordt op jezelf. Zo kan jij weer gaan leven vanuit een diepe verbinding en sterke fundering.

Boek een sessie

Een sessie duurt 2 uur en jouw bijdrage is 120,00

Je bent van harte welkom of in de studio in Alkmaar. Woon je verder weg en wil je liever online? Laat dit dan weten in je reservering. Dan stuur ik je een zoomlink toe en doen we het online. De werking van de crystal bowls is online niet te voelen. Kom je echt voor de energie van het licht. Kom dan live in de studio.

Voordelen van de tools die je krijgt in de 1:1 sessie:

 • Paniekaanvallen worden opgelost;
 • Angsten en onzekerheden mag je loslaten;
 • Hyperventilatie wordt minder;
 • Je leert beter met stress omgaan;
 • Verminderen en zelfs oplossen van chronische pijnklachten;
 • Je komt meer in contact met jezelf en leeft weer vanuit je hart;
 • Creativiteit en inspiratie wordt geboost waardoor het beter stroomt in je werk en bedrijf;
 • Focus wordt herontdekt in je dag en werk;

In deze priv√©sessie gaan we dieper in op jouw thema’s. Denk aan trauma uit het verleden, lichamelijke klachten, emotionele stagnaties, werk/zakelijke verlangens etc..

Door je meer te focussen op je adem, je geest en je gevoel, zal het leven veel meer stromen op de door jou gewenste manier. Door verwachtingen los te laten. Je ervaart meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning van signalen en kun je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress veroorzaken en zul je het eerder herkennen als je weer teveel tijd in je hoofd doorbrengt.

De technieken die je aangeleerd krijgt, zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Hoe vaker je de tijd neemt om je ademhaling te observeren en oefeningen te doen, hoe sterker je concentratievermogen. Je zelfvertrouwen neemt toe en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Boek een sessie

Een sessie duurt 2 uur en kost 120,00

Je bent van harte welkom of in de studio in Alkmaar. Woon je verder weg en wil je liever online? Laat dit dan weten in je reservering. Dan stuur ik je een zoomlink toe en doen we het online. De werking van de crystal bowls is online niet te voelen. Kom je echt voor de energie van het licht. Kom dan live in de studio.