fbpx

Op 12 augustus staat de volle maan in waterman om 3:35 uur. De laatste super volle maan van 2022. Vanuit de Leeuwenpoort stromen we door naar het teken Waterman. Deze periode van activatie en loslaten kan zorgen voor intense emoties die je vermoeid en overprikkeld laten voelen. In dit blog lees je meer over de energie van de volle maan in Waterman en hoe jij rust voor jezelf kunt creëeren tijdens deze volle maan.

Volle maan is altijd een periode van loslaten. We vieren onze successen. Maar we kijken ook eerlijk naar wat we los willen laten. Door naar binnen te keren en te voelen wat jij graag wilt loslaten, ontstaat er ruimte voor nieuw.

Volle maan augustus 2022

Watermannen zijn luchttekens. Dit teken staat in volle verbinding met zijn of haar intelligentie, spontaniteit en onafhankelijkheid. Daarnaast kunnen ze opstandig en excentriek zijn.

Het zijn mensen die out of the box kunnen denken en willen nieuwe ideeën graag tot uiting brengen. Doordat ze zich onafhankelijk typeren kunnen ze zich snel aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties. Tijdens deze volle maan is het dus een mooi moment om jezelf af te vragen wat je los wilt laten. Zodat er ruimte ontstaat voor nieuw. Nieuwe relaties, ideeën en projecten die je wilt gaan starten in het najaar.

Rituelen die je kunt doen

Tijdens de volle maan zijn er diverse rituelen die je kunt doen om je te ondersteunen in het proces van loslaten.

  • Creëer jouw eigen sacred space. Met klankschalen, edelstenen, palo santo en neem de ruimte om te mediteren, yoga te beoefenen of ademwerk te doen.
  • Laad je edelstenen op in de volle maan. Dit kun je doen door ze te reinigen in water (let op bij stenen die niet goed tegen water kunnen) of je kunt ze buiten in de aarde neerleggen in het volle maan licht.
  • Maak moon water. Dit kan je doen door een fles of bokaal te vullen met water en deze een nacht in het maanlicht te zetten. De volgende dag kan je deze fles met moonwater drinken voor het reinigen van je energie. Je kunt er ook thee van maken of het in je bad doen voor het reinigen van je energie.
  • Womb healing. De volle maan is de perfecte periode voor het reinigen van oude energie. De Full Moon Womb Awakening Class kan je doen op jouw eigen moment in stilte in jouw eigen space.

    Tijdens deze Womb Awakening Class ervaar je een reis door de womb in stilte waardoor jij in je vrouwelijke kracht kunt gaan staan en je kunt herinneren wie je werkelijk bent. Zonder angst en pijn vanuit het verleden. Je bent al heel. Je hoeft het alleen maar te voelen en daarin te gronden.

Boeken over leven met de maan

1 Comment

  1. […] je dit jaar waarschijnlijk minder goed zicht hebben op de vallende sterren vanwege het licht van de volle maan. Een plek in het bos of aan een rivier kan een mooie plek zijn om de sterren te […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds