fbpx

Wat geef je voor spiritueel kraam kado aan iemand die spiritueel is? Er zijn allerlei cadeautjes die je kunt geven. Maar hoe mooi is het om met een bijzonder en spiritueel kado aan te komen? In dit blog lees je inspiratie en tips voor een bijzonder en spiritueel kraamcadeau.

Geboorte edelsteentjes

Geboorte edelsteentjes zijn altijd leuk om te geven. Een mooie edelsteen voor geboorte is rozenkwarts. Dit helpt de kleintjes om liefde van het aardse te ontvangen en de overstap te maken naar onze aardse planeet.

Je kunt ook een gouden driehoek cadeau geven. Rozenkwarts, bergkristal en amethist. Je hoeft niet met megagrote stenen aan te komen. Kleine steentjes zijn leuk om te geven en ook makkelijker een plekje te geven in de baby kamer.

Maan zoutlampje

Dit leuke maan zoutlampje voor in het stopcontact is een mooi spiritueel kraamcadeau voor elke spirituele moeder. Het heeft een ontspannende werking waardoor het kindje beter slaapt.

Geboortehoroscoop

Het kan een mooi gebaar zijn om een geboortehoroscoop cadeau te geven. Dan heb je zeker een uniek en spiritueel kraamcadeau.

Geboortelied met Naam

Als je de naam van het kindje weet, dan is het superleuk om een Geboortelied met Naam te laten maken bij Elianne van Muziekfabriek online.

Mushie kraamcadeautjes met neutrale uitstraling

De spulletjes van Mushie hebben een neutrale uitstraling. Geen felle kleuren. Een spirituele moeder zal eerder een voorkeur hebben voor de spulletjes van Mushie dan allerlei felgekleurd speelgoed wat niet in haar huisraad past. Denk dus ook goed na over de uitstraling van het huis van de nieuwe moeder en baby.

Een spiritueel kado voor de moeder zelf

Vaak wordt de baby al overspoeld met cadeautjes zelf. Je kunt daarom ook denken om een spiritueel kraam cadeau voor de moeder te kopen die het zware werk van de bevalling heeft geleverd. Denk aan fijne spulletjes voor onder de douche (babyproof), een boek over de post partum periode, een massage of jouw hulp kan je natuurlijk ook aanbieden voor iets wat ze nodig heeft. Dit kan je vragen.

Op onze website kan je nog meer lezen over spiritualiteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...