fbpx

Suppen en Yoga staat met elkaar in verbinding. Het vinden van balans, kracht en energie. De Privé Sup Yoga les bestaat uit 30 minuten yoga en 30 minuten suppen. Een mooie combinatie waarbij we Yin & Yang samen brengen. De yoga houdingen zijn yin oefeningen om contact te maken met het lichaam en de ademhaling. De suples bestaat uit kracht, ademhaling en speelsheid. De verbinding die ontstaat in de natuur brengt je voldoening en ontspanning. 

Mij geeft het persoonlijk veel rust om op mijn board weg te varen van de kant en een te zijn met het water en de balans op het board. Wanneer de temperaturen het toelaten wil ik ook nog wel eens een duik nemen.

Het Geestmerambacht heeft een ontzettend mooi helder water waar je rust kunt oefenen met suppen. De yoga oefeningen die we voor de suples doen zorgen ervoor dat je dieper in contact komt met je ademhaling. Deze is nodig om balans te houden op het board. Verder werk je tijdens het suppen aan core stability, sterke benen en armen. Een plezierige oefening waarbij je ook nog veel van de natuur ziet.

De Privéles zorgt ervoor dat je alle tijd hebt om je balans te zoeken en al je vragen te stellen over het gebruik van het board. Ik breng je eerst in diepe ontspanning en laat je daarna kennis maken met balans, kracht en stabiliteit.

Kosten
Voor deze les betaal je €45,00. Dit is inclusief gebruik van het board. Bij het boeken van deze les selecteer je ‘Privé Sup Yoga’ en reken je deze af met iDeal. 

Meenemen voor deze les:
Zorg dat je je goed insmeert tegen de zon. Op het water gaat verbranding snel. Ook is het fijn om een flesje water mee te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like...


Ontvang mijn e-book 'Ontspan je Nervus Vagus met Yin & Fascia Therapie voor €17,-

E-book

This will close in 0 seconds