fbpx

In de podcast van Nanneke van Drunen werd ik uitgenodigd om te spreken over ademwerk. Waar wij beide mee werken, zelf over leren en inmiddels ook een samenwerking over zijn aangegaan. Volg je eigen ademritme is iets wat terug komt in mijn lessen, workshops en cursussen. In deze podcast vertel ik meer over mijn visie over het volgen van je eigen (adem)ritme.

We spreken onder andere over hoe we met ademwerk in aanraking zijn gekomen en over onze programma’s die je kunt volgen. De programma’s van Nanneke van Drunen zijn ook te volgen op het learning platform van Mind Events Factory.

Ontdek je eigen ademritme met het Breathe Better Programma

Wanneer je verwijderd bent geraakt van je eigen ademritme, kan je verzanden in je hoofd of allerlei lichamelijke klachten gaan ervaren. Mijn Breathe Better Programma helpt je in 6 modules om te verbinden met je eigen ademritme. Middels ademhalingsoefeningen, meditaties en journal practices.

Chakra Breathwork Serie

De chakra breathwork serie neemt je mee op reis langs de 7 chakra’s en helpt je om erop in te tunen en (eventuele) blokkades te doorbreken.

Voor elke chakra krijg je een breathworksessie (audio) van een uur waarbij de playlist is afgestemd op het thema van de betreffende chakra. Je krijgt dus 7 breathworksessies van een uur (met een totale waarde van € 699)

Tijdens de ademwerksessie ontvang je reiki op afstand waarbij de reiki ook afgestemd wordt op de betreffende chakra. Zo werk je op meerdere lagen aan het opschonen van je chakra’s. Je ontvangt dus 7 reiki healings op afstand (ter waarde van€ 349).

Meld je hier aan voor de Chakra Breathwork Serie vor €180,29!

Retreat in Zuid-Frankrijk

In de podcast vertel ik ook dat ik naar Zuid-Frankrijk ga verhuizen. Inmiddels woon ik, Joyce, hier al een jaar en staat er in oktober 2023 een Back to your inner nature retreat gepland met ademwerk, yin yoga, fascia therapie, koude training, cacao ceremonie, extatic dance, kampvuur avonden, sterrenregen kijken en nog meer activiteiten die je terug gaan brengen naar je eigen (adem)ritme en natuur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: